Bosszúvágy! Liam Neeson meg akart ölni egy afroamerikai férfit, miután az megerőszakolta az egyik nőismerősét! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Oscar-díjas Liam Neeson ezzel sokkolta nemrég a rajongóit Dermesztő hajsza című rövidesen mozikba kerülő bosszúállós thriller kapcsán.

Liam Neeson teljesen váratlanul beszélt erről a sztoriról, miután a film okán interjút adott a The Independent újságírójának.

Neeson éppen külföldön forgatott, amikor a nőismerősével ez a trauma történt. Amikor visszatért az Egyesült Királyságba, akkor hallotta, hogy mi történt. Így mesélt az esetről:

„Elmesélek egy történetet. Teljesen igaz. Egy nemi erőszakról szól, ami egy nőismerősömmel történt, aki elképesztően jó kezelte az egész borzalmas esetet. Az én azonnali reakcióm viszont az volt, hogy megkérdezzem: tudta-e, ki volt az? Azt mondta, hogy nem tudta. Milyen testbőrű volt? Azt mondta, hogy egy afroamerikai férfi volt. Miután elmondta, hogy hol történt, elkezdtem egy bunkósbottal járkálni a környéken, reméltem, hogy összetalálkozom valakivel. Szégyellem magam miatta. Talán egy hétig csinálhattam ezt, abban reménykedve, hogy egy fekete rohadék kijön egy kocsmából és belém köt, tudod? Azért, hogy megöljem. Egy hétig is eltartott, talán másfél hétig, hogy túltegyem magam rajta. A nőismerősöm megkérdezte, hová járok, én meg azt hazudtam, hogy csak lemegyek a parkba sétálni. Megkérdezte, mi a baj, de azt mondtam, minden rendben. Szörnyű volt. Így utólag visszagondolva szörnyű, hogy azt tettem. Sosem vallottam be. Most meg egy újságírónak mondom el. Isten őrizz!”

Neeson elég vegyes reakciókat kapott erre a bosszúvágyos „coming out”-ra: volt, aki a „toxikus férfiasságot” hánytorgatta fel neki, mások a történet „rasszista” mivoltát sérelmezték. A Schindler listája, a Baljós árnyak és az Elrabolva 66 éves sztárja utólag megbánta tetteit (melyek végül is nem vezettek konkrét cselekedethez), de rasszistának nem érzi magát emiatt.

Tom Bateman, a Dermesztő hajsza című film másik szereplője, aki szintén jelen volt az interjú alatt, csak ennyit tudott kinyögni, amikor Neeson „vallomása” utáni döbbent csendben: „Szent szar!”

Forrás: The Independent

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu