Shazam minden korosztálynak [VIDEO]

MOZI HÍREK – A jövő hétre kiderül, egyetértenek-e a kritikusokkal a nézők. Mert a kritikusok szinte egyöntetűen imádják a Shazam!ot (Shazam!, hazai bemutató: április 4.), van, aki egy Spielberg-filmhez hasonlítja, van, aki a DC-univerzum vígjáték irányba való kiterjesztését ünnepli benne, és van, aki a Pókember – Hazatérés és a Deadpool ideális keverékének látja. Az előrejelzések rózsásak: a bemutató hétvégéjén Amerikában valószínűleg több mint 50 millió dollár bevétel jön majd össze belőle.

Az biztos, hogy az alkotók a DC-univerzumon belül, de viszonylag nagy szabadsággal hoztak létre egy akciódús vígjátékot: úgy látszik, ez a keverék teszi ellenállhatatlanná a filmet.

– Ezért volt nagyon nehéz főszereplőt találnunk – vallotta be David F. Sandberg, a Shazam! rendezője. – Olyan színészt kellett találnunk, aki fizikailag megfelel a legszigorúbb szuperhős-követelményeknek, de vígjátékban is kiváló. A casting során pedig kiderült, hogy ha egy felnőtt gyereket próbál játszani, akkor a többség egyszerűen butábbat játszik: mintha a kisebb IQ tenne valakit gyerekké. Zachary Levy egy másik szerepre jelentkezett, azt nem mondhatom el, hogy mire, de a lelkesedése, az öröme, a derűje elképesztő volt. Megnéztük a felvételt, és egyértelműnek tűnt, hogy rossz ajtón kopogott. Neki Shazamnak kell lennie: egy hét múlva le is szerződtünk.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu