Már a Project Resistance is a Resident Evil 3 Remake-re utal [VIDEO]

A Resident Evil spin-off is a Resident Evil esernyője (…vagy Esernyője? Lásd Umbrella…) alá tartozik, úgyhogy családon belül marad.

Szóval a Project Resistance zárt bétája a PlayStation 4-en és Xbox One-on azért megmutat egyet s mást azoknak, akiknek lehetőségük van részt venni a Capcom 4v1 aszimmetrikus kalandjában. Így pedig felfedezhetnek egyet s mást benne, és ez be is következett – egyes játékosoknak ugyanis a Project Resistance elkezdte a Resident Evil 3-ban hallható mentési szoba zenéjét. A Twitteren egy videó látható, amin hallgathatjuk mi is a klasszikus taktusokat (már a kor miatt is mondhatjuk – a Resident Evil 3: Nemesis ugyanis 1999-ben jelent először meg, az pedig már két évtizede volt…).

Ez annyira nem meglepő – a Resident Evil első, második, illetve hetedik része is felbukkan a háttérben, de az első trailerben Jill és Carlos is felbukkant. Jill Valentine a Resident Evil 3: Nemesis főszereplője, és Carlos Oliveira felett addig átvesszük az irányítást, amíg meg nem találjuk a közelben található kórházban a T vírus ellenszerét, ugyanis Jillt Nemesis megfertőzi azzal egyik harcuk során. Csak nem az a helyzet, hogy a Project Resistance a Resident Evil 3 Remake multiplayer komponense lenne…?

„Ez az aszimmetrikus, öt fős multiplayer játék a kooperatív és kompetetív dinamikát kombinálja azzal a lehetőséggel, amivel a játékosok megalkothatják a saját túlélő horror élményüket. Négy túlélőnek kell közösen dolgoznia, hogy megmeneküljenek egy alattomos kísérlettől, és túljárjanak a kulisszák mögött levő őrült vezető elmén (Mastermind). A Capcom a Project Resistance-et közösen fejleszti a NeoBards Entertainmenttel a saját RE Engine-t használva […].

Mindegyik 4v1 meccs során egy Mastermind játékos nyomon követi a négy túlélőt egy biztonsági kamera-hálózaton, amivel egy lépéssel előttük járva megakadályozhatja az elmenekülésüket. Ő egy halálos útvonalat tervez meg azáltal, hogy egy stratégiai kártyapaklijával a zsebében veszélyes akadályokat alkot a túlélőknek, manipulálja a környezetet, és fegyverként használja a biztonsági kamerákat. Közvetlenül irányíthatja a zombikat is. Ezeken felül a franchise története során először a viharkabátot viselő, toronymagas, halálos Tyrant bőjébe is bújhat. Cserébe a túlélőknek csapatként együtt kell működniük, hogy kivédjék a Mastermind támadásait, és hogy megoldjanak puzzle-stílusú küldetéseket, hogy elmeneküljenek a pályáról, mielőtt idejük lejárna. Mindegyik túlélő egyedi képességekkel rendelkezik, hogy legyőzhesse a Mastermind kihívásait, és hogy túlélje az ördögi kísérletet,” ez volna a gyorstalpaló a Project Resistance sajtóközleményéből.

Mivel korábban már hallottunk pletykákat arról, hogy a Capcom a Resident Evil 2 Remake sikere után a 3-at is felújítja, csak idő kérdése, hogy mikor kerül bejelentésre…

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu