PlayStation Plus: mivel zárja a 2019-es évet a Sony? [VIDEO]

PlayStation Plus – Decemberben illik nagyot dobni, hiszen a két pofára belénk gyömöszölt bejglizés közepette néha azért a PlayStation 4 elé juthatunk (kivéve, ha a vezetőség a munkahelyünkön nem ad nyugalmat, mert erre is lehet példa) – de milyen plusz játékokkal próbálkozik a Sony az idei évben utoljára? Miket biztosít ingyenesen a PlayStation Plus szolgáltatására előfizetőknek?

Ebben a hónapban azok járnak jól, akik az FPS és a versenyzés műfaját kedvelik. Az első játék a Respawn Entertainmenttől a kritikailag sikeres, eladásokban pedig alulteljesítő Titanfall 2 lesz (itt mondjuk közrejátszott anno az, hogy az Electronic Arts túl közel adta ki a Battlefield 1-hez 2016-ban), így a meches lövöldözés lehet a menün két karácsonyi étkezés között. Ha pedig azt meguntuk, akkor a másik játék a Milestone alkotása lesz, a Monster Energy Supercross – The Official Videogame, amiből jövőre már a harmadik rész fog megjelenni, mert az olasz fejlesztők ráharaptak az amerikai motokrosszra a motokrossz-világbajnokság (MXGP), illetve a gyorsasági motoros világbajnokság (MotoGP) mellett, ugyanis ezekkel jelentkeznek évente mostanában.

Ez egy érdekes választás – a Titanfall 2 nagy címnek nevezhető (és az egészen jó is lett – csak egyhamar nem fog sor kerülni a 3. részre, mivel mostanában a Respawn a Medal of Honorból készít VR-játékot), de a Monster Energy Supercross egy kicsit olcsó megoldásnak tűnik, hiszen nem a legújabb címet adják a sorozatból, így az lényegében elavultnak tekinthető már. (Ebből még az lehet, hogy a Sony az utolsó pillanatban cserél – a Pro Evolution Soccerrel is megtette ezt pár hónapja – nem volt valami kitörő fogadtatása a Konami focis játékának…)

Ahogy mindig, így ezúttal is egy hét múlva már az új játékok lesznek elérhetőek az előző kettő helyén (ezek a Nioh és az Outlast 2 volnának – még van idő letölteni ezeket, úgyhogy még nem túl késő nekiülni, kedden jön a csere).

Forrás: Twitter

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu