Sniper: Ghost Warrior Contracts 2: vissza a múltba?

A CI Games már most bejelentette a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2-őt. Itt is jönnek az évenkénti megjelenések?

Kétkedni jogunk van: a Twitteren láthatjuk a bejelentést azzal a felkiáltással, hogy keressük az igazságszolgáltatást. A játékról konkrétan SEMMI részletet nem mondtak, csak annyit tudunk ebben a pillanatban, hogy PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és PC-re készül, és a tervek szerint valamikor idén ősszel fog megjelenni a szerződéses mesterlövészkedés folytatása.

De mi ez a vissza a múltba kanyar? Nos, a CI Games mostanában nem volt pozitív összefüggésben a hírekben. Emlékszünk a Lords of the Fallen 2 fiaskójára? A játék először 2017-ben jelent volna meg. Aztán 2018-ban bejött a képbe a Defiant Studios mint társfejlesztő. Tavaly májusban pedig arról írtunk, hogy a CI Games kirakta a szűrüket, és most házon belül készül a budget Souls-klón folytatása. Arról a játékról pedig azóta megint kb. semmit nem hallottunk.

Ehhez adjuk hozzá a cég múltját. Korábban ugyanis City Interactive-ként futott az akkor még főleg a budget játékok vonalán mozgó cég, aminek akkor volt egy nagyobbnak nevezhető alkotása, a Sniper: Art of Victory. Ennek lett folytatása a Sniper: Ghost Warrior, ami két folytatás után visszakanyarodott a kisebb, összpontosító élményre az első Sniper: Ghost Warrior Contracts-szal. (Röviden: a Sniper: Ghost Warrior 3 nagyobb nyílt világa több bajt okozott mint hasznot, és eléggé gyenge állapotban jutott el a digitális és fizikai boltok polcaira a lengyelek terméke…) Remélhetőleg nem megy vissza a CI Games az olcsó játékok színvonalára. Erről persze még túl korai abszolút vakon bármit is mondani – egyetlen kép az, amit a játékról kaptunk eddig, és az is csak egy logót mutat, nem pedig valamit a játékmenetből…

A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 tehát ősszel érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Bízzunk abban, hogy a CI Games erőre kap, és így talán a Lords of the Fallen 2-t is összehozhatják.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu