A csodálatos Skull & Bones átalakulásai és most a reboot

A Ubisoft ismeretlen vizekre tévedt kalózos játéka, a Skull & Bones úgy tűnik hogy egy reboot során a Fortnite-ból is nyúl majd, s 2021-ben végre kiköt.

 

Az egyik legnagyobb játék, amely idén nem mutatta magát a Ubisoft Forward-on a Skull & Bones volt, a hivatalosan be nem jelentett és évek óta az elveszett játékok tengerén sodródó game, mely először 2017-ben hallatott magáról azóta is bukdácsol. Először 2019-2020 környékére halasztották, majd most nagyon úgy tűnik hogy ismét csúsztatják a játékot, egészen 2021-ig. De miért?

 

A Video Games Chronicle portál tudni véli: meg nem nevezett források szerint ez a játék, amely igen sokat merített az Assassin’s Creed 4: Black Flag-ből… Khm, egy Black Flag-másolat, most elhagyja a „prémium” kategóriás AAA sandbox játékok formátumát, melyet pl. még a Watch Dogs követ, helyette az előző bukta után más modellt készül lekopizni: ezúttal a GaaS-játékok, azaz a szolgáltatás-szerű gamek világát próbálja meghódítani.

 

Ehhez a Fortnite folyamatosan fejlődő narratíváját veszi majd alapul. Az Epic Games battle royale játéka időről-időre újraszabja saját univerzumát, új ügynökök bevezetésével, melyek teljesen átírják a játékmenet szabályait, ugyanakkor megváltoztatják a területet, annak történetét és átszabhatóságát. Ehhez jön még az is, hogy az évadok szó szerint változnak a játékban, ahol a játékosokat live eventek vezetik át egyik évad eseményeiből a másikba.

 

Erre az ismeretlen forrásra hagyatkozva a portál még azt is megtudta, hogy a Ubisoft érdekelt lenne bevonni azokat a játékosokat is, akik nem csak a kompetitív, verseny szintű akcióiban érdekeltek. Ezzel a Ubisoft saját játékaira céloz, a Rainbow Six: Siege, a For Honor illetve a Hyper Scape mind-mind a komolyabb kihívást kereső közönségnek szóló Ubisoft címek voltak.

Ehhez az egészhez hozzátartozik egy főnökváltás is: a VGC értesülései szerint a Skull & Bones új kreatív feje Elisabeth Pellen lett, egy kreatív veterán a Ubisoft berkein belül, aki több Assassin’s Creed és Far Cry elkészítésén is ügyködött, s több mint két évtizedes tapasztalata van már a Ubisoft-nál.

Vajon a Skull & Bones végre kikötőt ér, avagy végleg elúszik? Meglátjuk!

 

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu