Cuphead és Mugman PlayStation 4-en: már PS4-en is elérhető a Cuphead! [VIDEO]

Most már el is érhető a PlayStation Store-on a klasszikus Disney-stílust alkalmazó run and gun játék.

Tegnap, amikor beszámoltunk erről, még nem volt hivatalos, de a PlayStation Store-on már meg is találhatjuk 6 ezer forintért a Studio MDHR játékát, ami korrekt árazás, mert a 20 euró azért inkább a 7 ezer forint magasságában van. Chad Moldenhauer, a Studio MDHR társrendezője a sajtóközleményben azt mondja, hogy a csapatból sokan a klasszikus PlayStation-játékok világának felfedezésével nőtt fel a Resident Eviltől a Vandal Heartsig, és szerinte szürreális belegondolni, hogy a játékosok a PlayStation kontrollerrel (komolyan így hívta, nem DualShock 4-nek…) a kezükben fedezhetik fel az Inkwell-szigeteket. Örül annak, hogy most már a PlayStation 4-esek is átélhetik a Cupheadet (holott az Xbox One, PC verzió mellett azóta már a Nintendo Switch-en, sőt, a Tesla autóiban is felbukkant – erről írtunk régebben!), majd megköszönte az Xbox-csapat támogatását, mert erőt adtak neki abban, hogy a játékot új közönségekhez is elhozhassák.

A Cuphead az Xbox One-on ingyenes frissítést fog kapni, amivel egy digitális művészeti galéria, a kulisszák mögé betekintést nyújtó kommentár, illetve az önállóan meghallgatható soundtrack is beugrik a játékba – megjelenési dátum még nincs. És mi a helyzet a The Delicious Last Course nevű DLC-vel?

Maja Moldenhauer Geoff Keighley-nek elmondta, hogy ez az év mindenkinek keresztbe tett, és még keményen dolgoznak a DLC-n, és a Cupheadhez hasonlóan több idő kell nekik, mint eredetileg tervezték, viszont egy emlékezetes élményt akarnak. Ezért úgy látja, hogy talán túlzottan korán jelentették be. Végül elmondta, hogy kb. a „when it’s done” stílust követve majd akkor jelenik meg, ha készen lesznek ezzel. Ha pedig kész lesz, minden platformon egyszerre meg fog jelenni.

A Cupheadet mindenkinek ajánljuk, akik szeretik a Contra-sorozatot. Kb. pont ugyanezt kínálja a Studio MDHR játéka, csak igényes retró stílusban ÉS soundtrackkel, ami szórakoztató élmény. Nem is csoda, hogy nagy sikere lett. Ha eddig kimaradt, érdemes bepótolni!

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu