Need for Speed 2021: felkerült a netre egy korai build videója! [VIDEO]

Egészen korai, még a fejlesztés elején lévő build szivárgott ki (most tényleg) a jövőre megjelenő Need for Speed-részből, amelyet a Burnout-sorozatról elhíresült Criterion fejleszti majdolvashatjuk a PSU-n.

A „BlackPanthaa” Youtube felhasználó nevét valószínűleg nem foglalhatja most imái köze az Electronic Arts, illetve a fejlesztő Criterion (esélyesebb, hogy a drága mamája csuklik), lévén ő töltötte fel a szóban forgó egészen korai Need for Speed build videóját. Ezt még alphának sem lehet nevezni, hiszen a házak helyett „placeholder” objektumok: kiszínezett kockák láthatóak csak például. Az ilyen verziókat tényleg utálják mutogatni a fejlesztők, hacsak nem valamilyen célzott látogatás keretében mutatják be, hogy „így történik a grafikus design”. (Azonban erről most persze nincs szó.) A videóban látható build egyébként már nem friss, mert a májusi, illetve júniusi verzióról van szó. Hogy ez a videó mennyi ideig lesz fent, az egy érdekes kérdés, mindenesetre, ha már azt látjátok, hogy törölte a Youtube, akkor kérlek, jelezzétek itt, vagy abban a Facebook csoportban, ahol a hírt olvastátok és megpróbáljuk frissíteni egy új videólinkkel.

A Need for Speed 2021-nek még nincs megjelenési ideje, amit szinte biztosan számítani lehet rá, hogy PC-re, illetve konzolok közül PS5-re és Xbox Series X-re jelenik meg, nagy kérdés, hogy a jövőre már „előző generációnak” számító PS4-en és Xbox One-on (illetve ezek erősebb verzióin) is látjuk-e majd. A PSU arról is ír, hogy készül a legendás Need for Speed: Hot Pursuit remasterje is, ami viszont biztosan elkészül mindkét generációra és állítólag 2021 júniusában lát az is napvilágot

A Need for Speed sorozat legelső darabja 1994-ben jelent meg és az EA egyik legsikeresebb sorozatává vált, és az is maradt, mind a mai napig. Nagyon sok fejlesztő dolgozott már rajta, a korábban a Burnout-sorozatról elhíresült Criterion csapata is már két Need for Speedet is elkészített: a Need for Speed Most Wantedet 2012-ben és a Need for Speed Rivals-t 2013-ban. Vélhetően ez a rész is maximálisan az arcade játékmenetre koncentrál majd (a videóból is nagyjából ez derül ki), ami mindig is jellemző volt a csapatra. Ti mit gondoltok a videóról? Tetszik az új Need for Speed, vagy nem nagyon? Írjátok meg a kommentárokban!

Forrás: PSU

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu