A fejlesztőt is meglepte a Black Myth: Wu Kong hirtelen népszerűsége

A Game Science nem számított ekkora támogatásra a játékukkal kapcsolatban.

A minap beszámoltunk a Game Science, egy kínai stúdió következő játékáról, ami Vu Cseng-en művén, a Nyugati utazáson alapul majd – a Black Myth: Wu Kong lehet, hogy akkora meglepetés lesz, mint a még mindig fejlesztés alatt álló Lost Soul Aside. De visszatérve a külső nézetes akció RPG-re, Feng Ji, a Game Science alapítója a Weibón reagált a kitörően pozitív támogatásra. Az ott leírt gondolatait a ResetErán lefordították. És mielőtt megkérdezné bárki is, hogy mi is az a Weibo, nos, ez a Tencent által birtokolt Twitter-hasonmás, ugyanis arrafelé a Twitter is blokkolva van, hasonlóan a Facebookhoz, a YouTube-hoz, vagy… a Google-hoz.

Feng Ji a fejlesztői csapatot akarta bővíteni, de nem nagyon volt sikere ezzel, vagy legalábbis küszködött ezzel kapcsolatban. Csak annyit akart, hogy legyen egy őszinte trailer, amivel meggyőzheti az állást kereső fejlesztőket, és tényleg nem számított ilyen pozitív fogadtatásra a játékipartól vagy a sajtótól. Szerinte a tizenhárom perces játékmenetes videón is érzékelhető, hogy a játék még erősen félkész állapotú, és erős önkritikával élve jellemezte, hogy mely aspektusokat tekinti még gyenge állapotúnak.

Az animációkkal (főleg a kisebb, nem általunk irányítható karakterekével) még lenne dolguk, a trailerben a víznek nem volt a folyékonyságával kapcsolatos fizikája vagy bárminemű visszajelzése, ha mondjuk belelépett valaki, a hangzás még nem volt kellően mély vagy korrekt módon előadott, és már-már PTSD-je (poszt-traumatikus stressz szindrómája) volt, ha az ezer ellenfeles musou jelenetre gondolt, ugyanis itt a frame rate eléggé gyenge volt. Aztán a szőrt sem tekinti jól összerakottnak ha a szőrtelen bőrrel veti össze.

Feng Ji tudja, hogy sok ember most depresszív (a koronavírus miatt), és örül, hogy ezzel a videóval feldobta sokak hangulatát, és a csapata is örül a visszajelzéseknek, ám nem engedi, hogy a fejükbe szálljon a hirtelen jött siker. És annyira visszafogják magukat, hogy szerinte jobb, ha elfelejtjük az eddig látottakat, mert ez nem nagyon mutatja meg a legjobb tudásukat, és ők is javítani akarnak… és épp ezért eltűnnek most, hogy a játékon dolgozzanak.

A Black Myth: Wu Kong megjelenési dátumokkal és konkrét célplatformokkal sem rendelkezik a PC-n kívül.

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu