The Signifier megjelenés októberben PC-re, majd 2021 elején PS4-re és Xbox One-ra

A The Signifier rejtélyekkel teli Tech-noir kalandjáték megjelenési dátumot kapott PC-re és konzolokra is.

 

A Tech-noir rejtélyes kalandjáték, a The Signifier PC-re jön a Steam-en (s más áruházakon) keresztül október 15.-én, ezt követően pedig 2021. elején várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, jelentette be a Raw Fury kiadó és a fejlesztő Playmestudio.

 


Jöjjön a játék hivatalos leírása a Steam oldaláról:

 

A The Signifier egy belsőnézetes tech-noir misztikus kaland, amely vegyíti a nyomozást a kísréleti pszichológiával s a mesterséges intelligenciával.

 

A játékosok Frederick Russell bőrébe bújhatnak, aki egy AI és pszichológia-szakértő, s a kutatásvezető a mélyagyi szkenner fejlesztése mögött, melyet úgy neveznek Dreamwalker. Ez az ellentmondásos technológia lehetővé teszi az rögzült érzékek s az elme tudatalatti síkjainak felderítését. Intrikák közepette találja magát, mikor is arra kényszerül, hogy használja saját találmányát, amikor a világ egyik vezető tech cégének elnökét holtan találják lakásán.

 

Fedezd fel a realitás és a szürrealitás világait, hagyd, hogy elmerülj a pszichológiában, miközben feladványokat oldasz meg, hogy megleld az igazságot.

 

A játék kulcselemei:

 

  • Járj be három párhuzamos dimenziót: a realitást, az objektív emlékezetet és a szubjektív álmokat az elme tereiben.
  • Mozogj a világok között, miközben feladványokat oldasz meg, nyiss fel új párbeszédeket, s fedd fel a rejtélyt!
  • Tanuld meg a pszichológiát, ami a dolgok mögött áll, hogy erőként használhasd, mialatt a tudatalatti különös és kiszámíthatatlan síkjára szállsz.
  • Minden kihívás a nagyobb misztikum része, egyedi pillanat, felesleges töltelékek nélkül.
  • Többrétegű narratíva, a való világ eseményeinek s a szürrealitásnak hálójában.
  • Vonjon be az élmény, elgondolkodtató és feszült történet által, mely mellőzi az olcsó ijesztgetést, jump scare-eket.
  • Kérdőjelezd meg, hogy mit is jelent a mesterséges intelligencia, azt, hogy mit jelent behatolni a tudatba, a privát szférába, s hogy vajon valóban az-e a világunk, aminek látjuk, vagy csupán az elménk által kreált szubjektív létező?

 

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu