Godfall: három különböző kiadás a PS5 konzolexkluzív játékból! [VIDEO]

A legdrágább Godfall kiadványért a Gearbox igencsak megkéri az árát, viszont nem kevés tartalmat kínál cserébe.

Három különböző verzióban lesz kapható a Godfall, amelyet Gearbox ad ki, viszont a Counterplay Games fejleszti. Bár a looter slashernek lesz PC-s verziója is, viszont egyelőre úgy néz ki, hogy konzolon kizárólag PlayStation 5-re jelenik majd meg. A kiadó a tegnap jelentette be, hogy a sztenderd verzión túl, amely a szokásos hatvan dollárba fog majd fájni, várható egy Deluxe, illetve egy Ascended Edition is a játékból. A Deluxe 80 dollárba kerül, cserébe az alapjáték mellett jár hozzá az első, egyelőre még ismeretlen kiegészítő is, az Ascended Edition azonban 90 dollárba fáj majd, ezért a rakás pénzért pedig ehhez viszont az említett küldetés lemezen mellett tömérdek, legfőképpen kozmetikai extra adalék is jár majd.

Emellett még megjutalmazzák az előrendelőket is: tömérdek skint kapnak majd, illetve olyan extra fegyvereket, mint Zer0 kardját a Borderlandsból – a Gearbox így próbálja belefűzni a legnépszerűbb sorozatát egy újba, amely a reményeik szerint legalább akkora siker lesz, mint az előző.

Ami a PC-s verziót illeti, az elvileg még a „karácsonyi szezonban” várható, tehát még a Sony konzolja megjelenésekor, vagy nem sokkal utána. A PC-s verzió ára még nem ismert, de nyilván az is pár nap múlva kiderül.

A Godfall tehát PS5-re és PC-re (az Epic Game Store-on keresztül) „esik majd ránk”, nagyjából karácsony tájékán.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu