Heroin-túladagolásban halt meg Michael K. Williams, a Battlefield-sorozat színésze

Michael K. Williams a Battlefield-sorozat mellett az NBA 2K21-ben is fontos szerepet játszott, és az L.A. Noire-t is az a tévésorozat ihlette, amelyben dolgozott. A színész hosszú idő óta küzdött a függőséggel.

Michael K. Williams színészt, akit a Drótban játszott szerepéről és olyan sagákban nyújtott alakításairól, mint a Battlefield ismert, holtan találták brooklyni penthouse-lakásában. A rendőrségi jelentés szerint a színészt eszméletlenül találták meg az étkezőjében, egy meg nem erősített mennyiségű heroinnal együtt. Williams 54 éves volt.

 

 

Az unokaöccse talált rá először, délután 2 óra körül. A helyszínelésnél két felügyelő és nyolc rendőrtiszt volt jelen. „Nem történt erőszakos behatolás, a lakás rendben volt” – mondta az egyik rendőr. Behatolásra utaló jeleket nem találtak, ami arra utal, hogy Williams teljesen egyedül halt meg.

Williams az évek során nyíltan beszélt drogproblémáiról, többek között a Drót című tévésorozatban való munkássága idején. A színész odáig ment, hogy megemlítette, hogy a sorozatban drogot lopó Omar Little szerepében játszott szerepe a való életére is kihatott.

 

 

A Drót hatással volt a videojáték-iparra, hiszen a sorozat volt az egyik fő inspiráció a Rockstar Games számára az L.A. Noire fejlesztése során. Williams is hozzájárult az iparághoz, olyan címekben vett részt, mint az NBA 2K21, a Battlefield 4 és a Battlefield 2042.

Forrás: The New York Times

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu