Sea of Thieves – A negyedik évad tartalmi bemutató videója

A Sea Of Thieves még mindig a sikerhullámot lovagolja az előző szezon Pirates of the Caribbean kiegészítője után, most pedig a negyedik évaddal egy tenger alatti királyságba látogathatunk el.

 

A Rare folyamatosan frissítette a Sea of Thieves-t, és bár az indulás kicsit rázós volt, és voltak problémák a tényleges tennivalókkal, az új szezonális frissítés sikeresnek bizonyult.

A legújabb szezonban feloldják az Elsüllyedt királyságot, ahol hat szirén szentély lesz, amelyeket különböző kihívásokon keresztül lehet majd feloldani, hogy új kincseket és tárgyakat szerezzünk. Új ellenségek próbálják majd sokkal bonyolultabbá tenni az utazást ezeken a helyszíneken, és mostantól egyedi szörnyek ellen kell majd harcolni. Az egyes hullámok végén egyedi rejtvények is lesznek a játékosok számára, hogy a végén megszerezzék az utolsó adag nagy zsákmányt.

A Sea of Thievesben korallokkal kirakott palackokat mosott partra a víz a szigeteken, így a játékos az Elsüllyedt Királyságba utazhat, hogy megtalálja a tenger lélegzetét. Ez a titokzatos főzet eladható és repetát ad a kiképző cégeknek.

A kalózok az új Sunken Kingdom teljesítésével korallal kapcsolatos kozmetikumokat is szerezhetnek, például hajószettet, sebhelyeket, sőt még átkot is. Továbbra is elérhető a Plunder Pass, amely ingyenes, és 100 ingyenes felszerelési szintet és valutákat kínál…

A Sea of Thieves új szezonja a tervek szerint 2021. szeptember 23-án indul, és ingyenessé teszi a játékot. A Sunken Kingdom tartalma továbbra is a játékban marad, hogy a játékosok megtapasztalhassák

Az új szezon teljes trailerét alább nézheted meg:

 

 

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu