A Steam új kedvence, a Medieval Dynasty RPG tovább bővül és hamarosan konzolra jön!

A Render Cube játéka, a Medieval Dynasty az egyik legjobban fogyó cím maradt PC-n, most pedig új játékmódok és történetek hozzáadását jelentették be.

 

 

Történelmi jelentőségű hetet zárt az Amazon Games első nagy sikere, a New World, melyre még nagy kihívók várnak. Ilyen a Medieval Dynasty is, a középkori RPG amely most új roadmap bejelentésével ünnepel, hűséges közösségének nagy örömére. A fejlesztő Render Cube azután adta közzé a játék várható frissítéseinek listáját, hogy az RPG sikeresen vetített megjelenési stream-jét több mint 4.5 millió néző figyelte, melyet követően szinte azonnal a Steam legkelendőbb játékai közé is került. A bemutató után a készítők mélyebben elmerültek az érkező tartalmak részletezésébe, mely új játékmódokat, egyéb új fícsöröket, sőt, konzolos megjelenést is előrevetít a jövő évre.

Az elkövetkező hónapokban elérhetővé teszik a külső nézetet, melyben ugyanúgy játszhatunk majd. Ez a döntés nem csak azoknak kedvez, akik szeretnék szemügyre venni karakterüket, de azoknak is, akiket komolyan kikészített belső nézetben a kamera mozgása. Új épületek és dekoráció teszik majd egyedibbé a városokat és falvakat, illetve az állatvilág is jelentősebb szerephez fog jutni, melyre vadászhatunk, vagy ha akarunk megszelidíthetünk, illetve magunk mellé vehetünk majd egy állatot.

 

A Render Cube játéka, a Medieval Dynasty az egyik legjobban fogyó cím maradt PC-n, most pedig új játékmódok és történetek hozzáadását jelentették be.

 

Ami az új küldetéseket illeti, a leghangsúlyosabbnak főhősünk fiának nevelése ígérkezik. Ezzel rengeteg új eseményláncot adnak hozzá a gamehez, melyek során olyan döntésekre kényszerülünk majd, amelyek hosszútávon kihatnak játékunkra. A Render Cube terve az, hogy minél több játékos számára elérhetővé teszi játékát, ehhez pedig azt tervezik, hogy megjelentetik a címet konzolra is. Ez 2022-re esedékes, méghozzá az összes tartalommal érkezik majd a game. Hivatalos bejelentés valószínűleg hamarosan.

Egyre elterjedtebb ismét a PC, mint közkedveltségnek örvendő platform, ezért talán nem is annyira meglepő, hogy még ilyen sűrű időszakban is sikereket könyvelhet el ott ez játék. Legutóbb például a Capcom döntött úgy, hogy fő játékos platformjának a PC-t teszi meg, mely lépéssel ki szeretnék egyenlíteni a konzolos és PC-s eladásokat, legalább 1-2 éven belül.

 

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu