Call of Duty Vanguard sztori trailer – Bemutatjuk a szereplőket és a főgonoszt!

ELŐZETES – A Call of Duty Vanguard kampányának részeként bemutatott erőteljes narratíván keresztül ismerhetjük meg még mélyebben a Task Force One öt hősét – és legnagyobb ellenségüket.

 

A Call of Duty Vanguard premierje egyre közelebb és közelebb kerül. Az Activision újabb részletekkel készít fel minket a játékra. Már a múlt hónapban is sok érdekes információt kaptunk, például a többjátékos módról, ami azonnal elnyerte a tetszésünket. Most itt az újabb előzetes:

 

 

A franchise régi rajongói azonban nem fogják elfelejteni a legendás kampányokat, és a Sledgehammer Games ígérete szerint a játék beváltja a hozzá fűzött reményeket. Mindezt egy erős narratívával rendelkező történettel teszi, amelyben a globális Task Force One különleges alakulat öt hősét és a félelmetes gonosztevőt követhetjük, akivel szembe kell nézniük. Öt (plusz egy) nagyon különböző karakter egyetlen közös céllal: megnyerni a háborút. Most részletesen bemutatjuk őket.

 

 

Arthur Kingsley őrmester

 

Call of Duty Vanguard

 

Arthur az Egyes Munkacsoport lelke és vezetője. A kameruni Doualából származik, és a Cambridge-i Egyetemen tanult, mielőtt belépett a brit hadseregbe. Olyan családban nevelkedett, amely mindig is a többnyelvűségre ösztönözte, így öt nyelven beszél, és úgy nőtt fel, hogy a vacsorapartikon állandóan politikai beszélgetéseket hallgatott, valamint az édesanyja által felolvasott könyveket, amelyek közül a Három testőr a kedvence.

Kingsley született vezető, aki nem felel meg a hagyományos katonai mintáknak, aki minden nap azon dolgozik, hogy megvédje bajtársait és kiérdemelje tiszteletüket. Kedves, meleg mosolyú, mélyen empatikus ember, aki szereti a csendes, békés életet. Ugyanakkor megérti a világ gonoszságait, és a nácik és az általuk terjesztett veszélyes eszmék elleni harccal kapcsolatban erős lojalitást érez.

 

Polina Petrova hadnagy

 

Call of Duty Vanguard

 

A sztálingrádi születésű Polina Petrova mély meggyőződésből harcol, hogy megvédje hazáját, amely gyermekkora otthona volt, és amelyhez olyan szép emlékek fűzik, mint az apjával tett vadászatok. A Barbarossa hadművelet keretében végrehajtott tengelyhatalmi invázió mindent veszélyeztet, ami fontos számára. Fejlett lövésztechnikáját veti be a harcban.

Polina története a bosszú és a megtorlás története mindazért, amit elvesztett. Kevés szóval beszél, csak akkor szólal meg, ha annak célja van. Polinát erős vágy hajtja, hogy felszabadítsa otthonát, amit szóval és tettel egyaránt bizonyít. A náci megszállók nélküli hazáért ettől a bosszúvágytól fűtve küzd mindhalálig.

 

Lucas Riggs közlegény

 

Call of Duty Vanguard

 

Lucas Riggs egy ausztrál birkatenyésztő fia Melbourne mellől, aki inkább színészkedik, mint beszél. Gyermekként a családjával együtt a nyájak gondozásával és birkanyírással töltötte idejét, de amikor kitört a második világháború, nem habozott jelentkezni a hadseregbe, készen arra, hogy világot lásson és harcoljon a gonosz ellen.

Riggs szelíd óriás a szövetségesei számára, gyakran a csoport szíve és lelke, de soha nem keresi a rivaldafényt. Ellenségei számára azonban brutális és félelmetes harcos, a tompa erő embere, bár a robbanóanyagok is a specialitása. Egy szenvedélyes katona, aki bajtársait és hazáját mindennél többre becsüli.

 

Wade Jackson főhadnagy

 

Call of Duty Vanguard

 

Wade Jackson pilóta egy New York-i, aki jobban szeret a levegőben lenni, mint a földön, született brooklyni akrobata, aki mindig elsőként keveredik a verekedésbe, és különösen akkor, ha a családja becsülete forog kockán. Egy zseniális ember, aki nem találta meg a helyét az átlagemberek közt.

A sebesség szerelmese az úton és a levegőben egyaránt, fenegyerekként nőtt fel. Miután bevonult a haditengerészethez, megszerezte a pilótaszárnyait, és a Csendes-óceánon vált haderőssé. Karizmatikus és lelkes ember, aki élvezi a kihívásokat, és mindig a legjobb akar lenni. Bár magányos farkas, nagyra értékeli a hozzáértő csapattagok értékét, amíg azok nem állnak az útjába.

 

Richard Webb őrmester

 

Call of Duty Vanguard

 

Webb őrmester Arthur Kingsley jobbkeze és barátja, a művelt, akadémikus családba született férfi, aki fiatalon szülei nyomdokaiba lépve az egyetemi oktatói pályán építette fel jövőjét. Richard úgy gondolta, hogy a diplomamunkája felmenti a szolgálat alól. A behívó azonban egyértelműen fogalmazott, még ha ő ezt vonakodva fogadta is el.

Bár megérti, hogy a hazájának szüksége van rá, nem érzi becsületének a szolgálatot, számára ez egy olyan munka, amelyet abban a reményben végez, hogy egy nap visszatérhet a régi életébe. A harctéri dicsőség illúziója nélkül, Webb óvatos és számító ember minden egyes bevetésen. Intelligenciája mindig a helyes döntések meghozatalára készteti, bár ez sokszor kissé makacskodóvá teszi. Webb meghatározó pillanatot él át a Tonga hadművelet során, és ebben a kampányban kiderül, hogy miért csatlakozott a Task Force One-hoz.

 

A Főgonosz: SS Oberst-Gruppenführer Hermann Wenzel Freisinger

 

 

Az ambiciózus náci tiszt lesz a főgonoszunk a Vanguard kampányban, a berlini Gestapo arrogáns tagja, aki az SS-ben végzett kihallgatásairól ismert, és aki a titkos Phoenix Project tervezőjeként vesz részt a munkában. Gazdag családban nevelkedett, de mindig is érezte magában a katonai elhivatottságot, ami fényes karrierhez vezetett.

Freisinger a rendőrségnél szolgált, majd később csatlakozott a Gestapóhoz, és ravaszságával és taktikájával üstökös-szerű felemelkedést ért el a párton belül. Kegyetlen és manipulatív tiszt, aki minden eszközt bevet, hogy megszerezze a szükséges információkat, mind a baráti, mind az ellenséges oldalon. Freisinger számára a Phoenix projekt a leghőbb cél, és mindent megtesz azért, hogy az meg is valósuljon.

 

A sokféle nemzetiségű csoporttal a játék a második világháború számos helyszínén keresztül vezet majd minket, beleértve a Szovjetuniót, Nyugat-Európát, a Csendes-óceánt és Afrikát. Küldetéseiket külön-külön kezdik, de később összefognak, hogy szembenézzenek a közös ellenséggel, a tengelyhatalmakkal és a Phoenix projekttel. A Call of Duty Vanguard november 5-én érkezik PS5-re, PS4-re, Xbox One-ra, Xbox X Series X|S-re és PC-re.

Forrás: Call of Duty/Youtube

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu