Grand Theft Auto 6 – Vajon kik lesznek a GTA 6 kulcsfigurái?

ELŐZETES – A Grand Theft Auto 6 körül zajló viták az elmúlt napokban szárnyra kaptak, ami annak köszönhető, hogy a Rockstar Games bejelentette: a játék december elején végre megkapja a nagy bejelentést és a leleplező trailerét. A rajongók izgatottan várják, hogy megtudják, mikor érkeznek a hivatalos információk a várt címről, a trailer pedig várhatóan tiszta vizet önt a pohárba a projekt helyszínét és főszereplőit illetően.

 

 

A GTA 6 főszereplői kiemelten fontosak a rajongók számára és a jelenlegi legnépszerűbb elmélet szerint a játékban két központi karakter lesz, Jason és Lucia. A találgatások szerint ez a két személy egy bűnözéssel összefüggő párost alkot, így a rajongók máris számtalan lehetséges forgatókönyvet vetítenek előre a két főszereplővel kapcsolatban. A GTA 6 leleplező trailere előtt érdemes megvizsgálni a legelterjedtebb ilyen pletykákat, hogy tisztább képet kapjunk arról, mire számíthatunk december elején. Fontos megjegyezni, hogy a GTA 6-hoz kapcsolódó alábbi pletykák nem hivatalosak, és nem feltétlenül tükrözik azt, amit a játék végül bemutat.

 

GTA VI. A Grand Theft Auto 6 legutóbbi kiszivárogtatásáért állítólag felelős hacker bűnösnek vallja magát az óvadék feltételeinek megszegésében, de nem számítógépes visszaélésben.

 

A Jason körüli Grand Theft Auto 6 pletykák

 

A GTA 6 körül keringő jelenlegi találgatások közül sok a rajongók agyszüleményeiből ered, de sok információ 2022 szeptemberében történt szivárgásokból is származik. Ezek szerint a GTA 6 egyik férfi főszereplője Jason lesz.

A pletykák alapján Jason egy viszonylag fiatal férfi, akit Bryan Zampella színész formálhat meg, aki közösségi médiában számos utalást tett a GTA 6-ban való szerepvállalására. A jelentések szerint Jason egy nagyobb banda tagja, és olyan tevékenységekre fókuszál, mint a horgászat és az ATV vezetése, ami vélhetően visszatükröződik a játékban elérhető tevékenységekben.

A legtöbb találgatás szerint Jason egy csábító, néha komolytalan jellem, aki nem riad vissza a bűncselekmények elkövetésétől, személyisége pedig teljes ellentétben áll Lucia karakterével. Ez a jellemvonások összessége adja a Jason körüli uralkodó pletykák lényegét, de Luciáról az elmúlt hónapokban sokkal több részlet is napvilágot látott.

 

Néhány GTA rajongó úgy gondolja, hogy kitalálta, kik azok a színészek, akik a készülőben lévő Grand Thetf Auto VI főszereplőit alakítják.

 

Ilyen lehet Lucia a GTA 6 pletykák alapján

 

A GTA kiszivárgása óta rengeteg figyelem összpontosul Luciára, hiszen ő lehet az első női főszereplő a Grand Theft Auto történetében. A pletykák szerint Lucia fiatalabb, mint Jason, és mindketten ugyanahhoz a fent említett bandához tartoznak. Mivel Lucia állítólag a banda legfiatalabb tagja is, úgy tűnik, hogy Lucia bölcsebb lesz koránál, és sokkal több érzelmi érettséget mutat majd, mint a legtöbb társa. Sokan feltételezték, hogy Jason és Lucia között romantikus kapcsolat lesz, ami egyfajta Bonnie és Clyde ihlette elemet ad a Grand Theft Auto 6 történetének. Ennek ellenére nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy Jason és Lucia együtt vannak, sőt, a pletykák szerint az ellentétes személyiségük a két karakter közötti gyakori ellenségeskedés forrása.

 

"A videojátékok történetének egyik legnagyobb kiszivárgása" - nyilatkozták többen is a legfrissebb GTA VI leakkel kapcsolatban. Grand Theft Auto 6 Take-Two Grand Theft Auto VI

 

A Grand Theft Auto 6-os Luciának gyermeke lehet

 

A GTA 6 Luciát övező egyik vezető pletyka szerint a figurának lesz egy gyermeke, aki hatalmas szerepet fog játszani a játék narratívájában, valamint magának Luciának a motivációiban is. Tekintettel Lucia saját korára, valószínű, hogy ez a gyermek nagyon fiatal lesz, ami egy egyértelmű sebezhető pont Lucia számára, amit a játék során kihasználhatnak. Mivel Lucia állítólag sokkal kritikusabb a bandával szemben, a gyermekéről való gondoskodás vágya lehet a fő oka annak, hogy a bűnözői életmódot választja.

Ez egy újabb egyedi réteget adna Luciának, hiszen a Grand Theft Auto 5 Michaelje az egyetlen másik GTA főszereplő, aki szülő. A Jason és Lucia kapcsolata körüli jelenlegi homály miatt nem világos, hogy Jason-e az apja a gyermeknek, ami önmagában talán a cím egyik fő cselekménypontja lehet. Ezek a kiemelkedő pletykák meglehetősen részletes képet festenek a Grand Theft Auto 6 főszereplőiről, de a játék közelgő leleplező trailere végre egyszer és mindenkorra pontot tehet ennek a burjánzó vitának a végére.

 

A kiadó jelentős növekedést tervez a 2024-es pénzügyi évre, amit csak egy jelentős Rockstar-projekttel, például a GTA 6-tal tudna elérni. GTA VI

 

További GTA 6 információk: a bejelentéstől a megjelenésig

 

A Rockstar Games hivatalosan megerősítette a GTA 6 fejlesztését, és egy előzetes trailert ígér 2023 decemberére, ami a cég 25. évfordulójának ünneplésével is egybeesik. A játék körüli pletykák és szivárgások alapján a Vice City térkép visszatérését és annak jelentős kibővítését sejtetik. A megjelenés dátuma még nincs meghatározva, de több forrás 2024-re vagy annál későbbre teszi. A GTA 6 várhatóan a PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en, és PC-n lesz elérhető, feltehetően kihagyva az előző generációs konzolokat.

A játék állítólag egy modern Vice City-ben játszódik, de a helyszínek között említik Kubát, Kolumbiát és Carcer City-t is. A GTA Online sikerét követve valószínű, hogy a GTA 6 is tartalmaz majd multiplayer funkciót, bár annak pontos formája még kérdéses. A játékhoz kapcsolódó DLC-k várhatóak, de még nem tisztázott, hogy ezek az egyjátékos, többjátékos módokra, vagy mindkettőre összpontosítanak-e.

Fontos megjegyezni, hogy a GTA 6-ról szóló sok információ, különösen a megjelenés dátuma és a játék jellemzői, spekuláción alapulnak, és hivatalos megerősítésre várnak. Az év végi hivatalos előzetes várhatóan tisztázni fogja ezeket a kérdéseket.

-Herpai Gergely (BadSector)-

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu