Kiszivárogtak az elkaszált Batman: Project Sabbath látványtervei

Ebben a törölt Batman-játékban Damian Wayne, a képregények jelenlegi Robinja lett volna a főszereplő.

 

 

A Gotham Knights összerakása korántsem volt egyszerű. A projekt beindítása előtt az eredeti terv az volt, hogy a Batman: Arkham univerzumot folytatják, és Damian Wayne, Bruce Wayne és Talia al Ghul fia, aki jelenleg a DCU képregényeiben Robin köpenyét viseli, kerül a középpontba. Az ötlet nem vált be annyira, hogy a nyilvánosság elé kerüljön, de számos látványterv készült hozzá.

Ezek közül többet is megmutattak az olvasóknak annak idején, amelyek a játék olyan gonosztevői jelentek meg, mint például Kétarc, Méregcsók és Fekete Maszk, valamint Dick Grayson civilben és Gotham néhány díszlete. Most egy új adag koncepciórajzon láthatjuk, hogyan nézhetett volna ki egy idősödő Batman, valamint maga Damian Wayne, akinek megjelenésére nagy hatással volt Terry McGinnis (Batman Beyond).

A Project Sabbath kódnéven futó videójátékot hivatalosan sosem jelentették be, a törlés okai ismeretlenek, bár sejthető, hogy miután befejezték az együttműködést a Rocksteadyvel, a stúdió az IP újraindításában volt érdekelt.

A Gotham Knights a tervek szerint jövőre jelenik meg, egy nyitott világú kooperatív játék formájában, amelyben a denevércsalád négy tagjával játszhatunk majd: Éjszárny, Batgirl, Vörös Sisak és Robin (Tim Drake), kihagyva a már említett Damian Wayne-t.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu