Halo Infinite: kijött a launch trailer – Master Chief izgalmas kalandoknak néz elébe [VIDEO]

A 343 Industries a rendkívül sikeres többjátékos mód kiadása után a Halo Infinite fejlesztésének végéhez közeledik.

 

 

Már csak egy hét van hátra a Halo Infinite megjelenéséig, és a 343 Industries egy utolsó trailerrel szeretné még magasabbra tornázni a közönség lelkesedését, mielőtt megérkezne a játék. A többjátékos mód elérhetővé tételét követően, amely a Steam egyik legnépszerűbb játékává vált, Master Chief hamarosan ismét köztünk jár majd…

A videó arra fókuszál, hogy megmutassa ennek a Halónak a lényegét: soha nem látott brutális harcokat és egy titokzatos történetet, amely elvezet minket a száműzöttek vezetőjével való szembenézéshez. Emellett ismét láthatjuk azt a grafikai különbséget, ami a Halo Infinite fejlesztését jellemezte, hiszen a játék vizuális fejlődése több mint nyilvánvaló.

A Halo Infinite története 2560-ban játszódik, két évvel a Halo 5 eseményei után. Az emberi civilizáció meggyengült, így a Száműzöttek parancsnoka, Echarum nem sok gonddal kellett, hogy szembenézzen tervei megvalósítása során. Most azonban nekünk, Master Chiefként, vele és persze sok más ellenséggel kell majd megküzdenünk az emberiség megmentése érdekében.

A 343 Industries következő játéka december 8-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series-re, így hamarosan mi is átélhetjük mindazt, amit a friss előzetesben is láthattunk. Addig is a többjátékos módban javíthatjuk tovább a képességeinket, amelynek fejlődési rendszerét továbbra is csiszolgatják a fejlesztők. Ha minden igaz, sajnos a kampány megjelenése után a co-op-játékmódra még várnunk kell egy kicsit, de a fejlesztők szerint az is érkezik nemsokára.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu