A JRPG .hack//G.U. Last Recode új trailerrel hirdeti a készülő Nintendo Switch-portot [VIDEO]

A Last Recode már 2017-ben megjelent PC-re és PS4-re, nagy sikert aratva a franchise rajongói körében.

 

 

A JRPG-rajongók szívesen emlékeznek a .hack//G.U. Last Recode-ra, hiszen a műfajt meghatározó RPG-széria, az annak idején még PS2-esen hatalmas sikert arató .hack folytatása volt. A játék még 2017-ben jelent meg, eredetileg PC-re és PS4-re, a kiadó pedig most úgy döntött, hogy Nintendo Switch-re is átportolják.

A .hack//G.U. Last Recode 2022. március 10-én jelenik meg Nintendo Switch-re.

A Bandai Namco egy traileren keresztül, amely a címet tartalmazó trilógia néhány fontosabb jelenetét tekinti át, megerősíti, hogy 2022. március 10-én érkezik a Nintendo hibridjére az összeállítás. Így a játékosok még egyszer visszatérhetnek a franchise egyes termékeiben szereplő „The World”-be, a fiktív MMORPG-be, hogy újra átéljék ezeket az élményeket Nintendo Switch-en.

A .hack//G.U. Last Recode a saga három címének remasterelt összeállítását tartalmazza, újraformálva a JRPG-ről alkotott elképzelését egy friss változaton keresztül. Összességében átfogó játékrendszerével tűnik ki, amely képes elkápráztatni a műfaj minden rajongóját, akiket emellett a trilógia által kínált tartalom mennyisége is megfogott.

A Bandai Namco tehát lehetővé teszi, hogy a Nintendo Switch egyik fő funkciójának köszönhetően bárhová magunkkal vihessük ezeket a kalandokat, bővítve a játékosok számát, amely 2018-ban elérte a 300 000-et.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu