Kiszivárgott az Abandoned: Prologue megjelenési dátuma?

A Blue Box Game Studios nagy hírverést keltett Abandoned: Prologue játékának felvezetője hamarosan eljuthat a PlayStation 5-re, igaz, még mindig fogalmunk sincs, hogy vajon egy oltári nagy médiahackről, vagy egy kis stúdió túl nagy erőfeszítéséről van-e szó…

 

No nem a Hasan Kahraman vezette stúdió maga volt az, aki felszólalt az ügyben (ugyanis nekik október 17-ei közleményük óta semmilyen megnyivlánulásuk nem volt a Twitteren), pedig tényleg célszerű lenne mondjuk egyetlen képet feldobni, amivel aztán bepörgethetnék a játék körüli kommunikációt. De akkor ezt úgy kellene tenni, hogy nem a Silent Hillre utalnak (ne felejtsük, korábban volt egy olyan, azóta már törölt tweetjük, hogy Abandoned = S-sel kezdődik, L-lel végződik), amit az elvileg holland stúdió (stúdiók…?) megbánt(ak).

Eddig olyasmit hallottunk az Abandoned (aminél idézőjelet kéne használnunk, mert maguk a fejlesztők mondják, hogy ez a név csak ideiglenesnek tekinthető) prológusával kapcsolatban, hogy valamikor 2022 első negyedévében fog megjelenni a PlayStation 5-ön, így az Abandoned Realtime Experience appnak valami értelme is lenne a kb. tíz másodperces videón kívül, amit a stúdió előtte már megosztott a Twitteren, kb. 100%-ban redundánssá téve az érthetetlen marketinges lépésnek tekinthető appot.

Viszont a Twitteren felbukkant egy kép, ami a stúdió weboldaláról készült. Itt annyit írt a „kékdobozos” team, hogy az Abandoned Prologue „hamarosan” érkezik a PlayStation 5-re. Csakhogy a JVL oldalán láttuk, hogy a francia site belenézett a weboldal scriptjébe, amiben egy visszaszámlálást helyeztek el… február elsejére. Ezt mi magunk is lefuttattuk (és a biztonság kedvéért Firefox Nightly 97-ben is, szóval egy, véglegesítettnek még nem nevezhető böngészőben, ami nem Chromium-alapú), és bizony, tényleg ott van a „var countDownDate = new Date(„Feb 1, 2022 00:00:0”).getTime();” string.

Ez persze nem hivatalos, de mivel magán a weboldalon van ott ez elhelyezve, a hollandok ezt már letagadni sem tudják. Persze, lehet mondani, hogy ez egy ideiglenes, placeholder dátum, de mi mást tehetünk? Ez is valami, ha már Kahramanék hallgatnak.

Forrás: JVL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu