A Marvel’s Spider-Man PS5-re két újabb ingyenes jelmezzel kedveskedik a Nincs hazaút premierjére

A Spider-Man egy olyan frissítéssel bővíti ruhatárát, amely csak a videojáték remasteréhez érhető el.

 

December 16-án jön az új Marvel Pókemberes filmes film, a Pókember: Nincs hazaút ( Pókember: No Way Home ), amely már egy nagyon várt premier a rajongók körében. Az MCU emellett pár, a filmhez kötődő meglepetést is tartogat, beleértve a Marvel’s Spider-Man: Remasteredet, amely a PS4-es játék egy évvel ezelőtt megjelent PS5-ös ráncfelvarrása.

Így a Sony, illetve az Insomniac nemrég megerősítették, hogy decemberben egy kis frissítést indítanak, amely még vonzóbbá teszi a Jon Watts által rendezett és Tom Holland, Zendaya stb. főszereplésével készült filmet által inspirált két ingyenes jelmezt.

Ahogy a Polygonból kiemelik, ez a tartalom várhatóan nem fog semmilyen plusz játékbeli extrával nem jár, így csak Spider-Man külsejét fogja megváltoztatni, ez azonban elég lesz azoknak a rajongóknak, akik a jelenlegi mozis Pókember gúnyáját szeretnék felvenni. A frissítés december 10-én lesz elérhető, majdnem egy héttel a Pókember: Nincs hazaút premierje előtt, így vélhetően olyan öltözék lesz, amelyet Tom Holland visel a filmben, és nem a filmben megjelenő más lehetséges Pókember.

A letöltés ráadásul kizárólag a PS5-ös verzióra vonatkozik, arról nincs szó, hogy a PS4-es PlayStation exkluzív változat játékosai is hozzájuthatnak-e majd a jelmezekhez. Korábban már írtunk róla, hogy a Marvel’s Spider-Man 2 is megerősítést kapott, amelyben Venom lesz a főgonosz, valamint jön a Marvel’s Wolverine is, az X-Men hősének főszereplésével.

Forrás: Insomniac

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu