Aztech Forgotten Gods: íme a legújabb trailer és a megjelenés dátuma! [VIDEO]

A mexikói Lienzo stúdió legújabb játéka, az Aztech Forgotten Gods alig egy hónap múlva jelenik meg digitálisan.

 

 

Közel egy év várakozás után a mexikói Lienzo stúdió végre megadta a végleges dátumot, hogy mikortól élvezhetjük az Aztech Forgotten Gods című cyberpunk játékot, amelyet Mexikó pre-hispán kultúrái ihlettek. A játék digitálisan Xbox One-ra, Xbox Series X-re és S-re, Nintendo Switch-re, PS4-re, PS5-re és PC-re március 10-én érkezik.

„Alig várjuk, hogy a kezedbe vehesd a játékot” – Lienzo

A Canvas a közösségi médián keresztül osztotta meg a hírt, arra kérve a közösséget, hogy jegyezzék be a naptárba a napot, és kijelentették, hogy nem is lehetnének boldogabbak, hogy bejelenthetik a várva várt dátumot. „Őszintén szólva alig várjuk, hogy a kezedbe vehesd a játékot” – osztotta meg a stúdió.

Az új trailerben ismét láthatjuk Achtlit, a főhőst, akit a kalandban irányítani fogunk. A kibernetikus fejlesztések segítségével ennek a lánynak lesz a feladata, hogy megmentse Tenochtitlant az istenektől, akik azzal fenyegetnek, hogy elpusztítják az egész Földet.

Mi történt volna, ha a spanyol hódításra sosem kerül sor? Az Aztech Forgotten Gods erre az egyszerű, de érdekes kérdésre épül, hogy egy teljesen más világot mutasson be nekünk, mint amit a történelemkönyvekben találunk, de anélkül, hogy elhagyná Mexikó történelmét és kultúráját, amit Lienzo igyekszik a program középpontjába helyezni.

Az Aztech Forgotten Gods-ra a vártnál tovább kellett várnunk, de alig több mint egy hónap múlva megtudhatjuk, mire készültek a Mulaka alkotói. A cím története egy élőszereplős filmben is megjelenik majd az Impossible Dream Entertainment produkciós cég jóvoltából.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu