Steam Deck: a Valve nyilvánosságra hozta a végső megjelenési dátumot, illetve némi információt az előrendelések átvételéről

TECH HÍREK – A Valve kézi hardverének vásárlói szemmel kell tartsák az e-mailjeiket, hogy megtudják, mikor juthatnak hozzá a géphez.

 

 

Na végre! A Valve pár órája megerősítette, hogy nem kell tovább várni a Steam Deckre: az amerikai cég hordozható hardvere idén február 28-tól érkezik a vásárlókhoz. Három nappal korábban, február 25-én pedig már ki is küldik az első e-maileket azoknak, akik hónapokkal ezelőtt előrendelték.

A Valve arra számít, hogy a Steam Deck-szállítmányokat heti rendszerességgel tudja majd szétosztani

„A vásárlóknak három napjuk (72 óra) lesz a vásárlásra attól a pillanattól számítva, amikor megkapják az e-mailt, hogy kezdeményezzék a rendelést. Ezt követően a készletet a soron következő személynek adják ki. Az első egységeket 28-án kezdik el szállítani a vásárlóknak, és a tervek szerint továbbra is heti rendszerességgel küldjük ki a rendelésindító e-maileket” – áll a Half-Life és DOTA 2 anyavállalatának közleményében.

Emellett a Gabe Newell vezette vállalat vállalta, hogy a médiának is küld egységeket, hogy teljes körűen letesztelhessék a készüléket. Február 25-től a felhasználók megtudhatják, mit gondol a sajtó a Valve új hardveréről. „Addig is az utolsó elvarratlan szálakat kötjük el, és az utolsó simításokat végezzük a készüléken” – olvasható a sajtóközleményben.

A kíváncsibbak számára a Valve több részletet is megosztott:

  • A meghívók kiküldése február 25-én, nem sokkal 19:00 (CET) után kezdődik.
  • A rendelésindító e-maileket a foglalások sorrendjében fogják kiküldeni.
  • Csak az akkor lefoglalt Steam Deck modellt lehet megrendelni.
  • A foglalót a Steam Deck végleges árába beszámítják, és a szállítási költséget is tartalmazza.

 

Jelenleg nem ismerünk további részleteket arról, hogy az új szállítmányok mikor kerülnek értékesítésre azok számára, akik nem rendelték elő a hordozható hardvert annak idején.

A Valve még dolgozik, hogy minden készen álljon a megjelenésre, és ez magában foglalja az új mentési rendszert, amellyel a játékot PC-n lehet folytatni a Steam Deck elhagyása nélkül, valamint egy ellenőrző címkét a boltban, hogy minden felhasználó biztos lehessen benne, hogy egy játék megfelelően fut-e a Deck-en.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu