A Star Citizen átszervezi a fejlesztési naplóit, hogy elkerülje a félreértéseket a rajongók körében

A készítők két külön weboldalon keresztül adnak lehetőséget arra, hogy a Star Citizenben megvalósítható ötletekről értesüljünk.

 

 

A Star Citizen a játékosok tetemes csoportjának figyelmét felkeltette, hiszen ha létezik olyan cím, amely az űrkalandok minden rajongójának szívéhez szól, akkor ez az. Bár még nem jelent meg, az összegyűjtött dollármilliók szárnyakat adtak a készítőknek a frissítések kiadásához és a fejlesztés folytatásához. Ennek a folyamatnak a lassúsága azonban számos panaszt generált a közösség részéről, ezért a Cloud Imperium Games javítani szeretne ezen a területen.

Az új weboldalakon a közösség követheti a Star Citizen fejlődését

Az Eurogamer szemlézi a CIG nyilatkozatait, amelyek szerint a cég úgy döntött, hogy csak a hamarosan megjelenő javításokról adnak ki információkat, hogy elkerüljék a hamis ígéreteket a még nem véglegesített funkciók körül.

Ezentúl a cég a Release View nevű weboldalra összpontosít, ahol a kiadás jövőbeli frissítéseit lehet megtekinteni: „Teljesen világos számunkra, hogy annak ellenére, hogy igyekeztünk kommunikálni a fejlesztés folyamatosságát, és azt, hogy a Tentative megjelölésű aspektusokra nem szabad támaszkodni, sok legszenvedélyesebb játékosunk általános lelkesedésében ígéretként értelmezett mindent, ami megjelent a Release View-ban.”

Ahogy fentebb említettük, a Release View megmutatja nekünk mindazokat az ötleteket, amelyeknek ténylegesen, vagy legalább remélhetően bekerülnek kalandban. A CIG-nek azonban van a Progress Tracker weboldala is, amely az egyes csapatok munkáját és annak várható időtartamát mutatja a hónapok során, anélkül, hogy konkrét ígéretekre térne ki. Mindkét eszköz bármikor megtekinthető, bár a Release View rész most az időben közelebbi patchekre koncentrál.

Így a Star Citizen építési folyamata iránt érdeklődő felhasználóknak mostantól új módjuk van a nyomon követésre anélkül, hogy fellelkesülnének olyan funkciók miatt, amelyek még jó ideig nem érkeznek meg. Elvégre a CIG figyelmeztetett, hogy még hosszú idő van hátra, mire hivatalosan is láthatjuk játékukat a piacon.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu