A Gran Turismo 7 24 órás élő közvetítéssel melegít, és mutat be jövőbeli tartalmakat [VIDEO]

A Polyphony Digital várva várt játéka, a Gran Turismo 7 ma jelent meg, amit a spanyol rajongók igazán méltó módon ünnepelnek.

 

 

A Gran Turismo 7-nek több okból is sikerült meghódítania a száguldás rajongóinak szívét – nekünk is nagyon tetszett, íme a friss, ropogós tesztünk! Már megerősítették, hogy visszahozza az autósport egyik legikonikusabb pályáját, és a játékra fókuszáló legutóbbi State of Play néhány magával ragadó játékmenettel emelte a játékosok elvárásait. Most a cím közelgő megjelenésének megünneplésére a PlayStation ES egy különleges eseményt szervezett.

A bemutató eseményt tegnap 20:00-tól kezdték közvetíteni

Akárcsak Le Mans, Daytona vagy a Nürburgring, a Gran Turismo 7 is egy 24 órás launch event keretében kerül megrendezésre. A vezetés világának ikonikus megközelítéséhez híven lesz egy endurance verseny, amelyen a Dux Gaming, a Fordzilla, a Falcons és a Topes de Gama Racing Team legjobb versenyzői vesznek részt.

A spanyol nyelvű közvetítést a PlayStation hivatalos Twitch-, YouTube– és Facebook-csatornáin követheted ma, március 4-én, közép-európai idő szerint este 8-ig.

Így egy igazán különleges premiert élhetünk át, amely, ahogyan azt elképzelhetjük, a Gran Turismo 7 megjelenésének napján ér véget. A livestreamben emellett olyan további szakemberek is részt vesznek majd, mint Ibai Llnaos, DJ Mariio, Antonio Lobato, Cristóbal Rosaleny és Noemí de Miguel, nem megfeledkezve az ikonikus Kazunori Yamauchiról, a cím rendezőjéről sem.

Az élő eseményen interjút ad Kazunori Yamauchi

Ennek értelmében az eseményen egy Yamauchival készült interjút mutatnak be, amelyben a digitális vezetéssel kapcsolatos különböző témákról és a Gran Turismo 7 legfontosabb jellemzőiről lesz szó. Másrészt a PlayStation az eseményt arra is felhasználja, hogy bemutassa az új Toyota Yaris GR Sport GT 7 Editiont, a japán márka járművének limitált kiadását, amely a Polyphony Digital játékához hasonlóan ma kerül forgalomba.

Ha szereted a videojáték-franchise klasszikus vezetési stílusát, és tervezed, hogy játszol a Gran Turismo 7-tel, akkor néhány perc múlva kezdődik a PlayStation-randevú. Ráadásul a 24 órás formátum lehetővé teszi, hogy a játékosok a nap bármely szakában bejelentkezhessenek, így a Gran Turismo sorozat igazán különleges pillanatait élhetik át.

 

A Polyphony Digital már a megjelenés utáni tartalmakkal készül a Gran Turismo 7-hez

 

A prezentáción túl érdemes megjegyezni, hogy a Polyphony Digital már most minden követ megmozgat a Gran Turismo 7 megjelenésével és a sorozat jövőjével kapcsolatban is. Hiszen úgy tűnik, hogy a fejlesztőcsapat olyan frissítésekre készül, amelyek tovább bővítik a játékos lehetőségeit a pályákon.

Forrás: PlayStation.blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu