Mennyit fejlődött a Gran Turismo 7 a GT Sporthoz képest? Íme egy remek összehasonlító videó! [VIDEO]

A Bits Analyst átfogó összehasonlítást készített a veterán Gran Turismo-sorozat két legújabb játéka között.

 

 

Megérkezett a piacra a Gran Turismo 7, és vele együtt az első számozott rész PS3 óta, ami egy olyan GT Sportot követett, amely feláldozott néhány tartalmi elemet a játékfilozófia megváltoztatásának javára. A Gran Turismo 7-tel a Polyphony Digital az eddigi legteljesebb GT-vel szeretné visszahódítani a régi rajongókat.

A világítás, a pálya részletei, a lelátók és az eső többek között az összehasonlított szempontok között szerepelnek.

A Gran Turismo új generációja egy összehasonlítást is hozott nekünk a Bits Analyst keze által, ahol szemtől szemben állítja a veterán autós franchise két legutóbbi részét, hogy megfigyelhessük, milyen grafikai változásokat találunk majd a pályán. Az összehasonlításban számos járművet láthatunk a különböző változatokban, a GT Sport és a GT7 azonos pályákon és azonos perspektívából.

Változások a világításban, a füst viselkedésében, amikor elégetjük a gumit, a pálya növényzetében, az aszfaltfelületek, a közönség megjelenése a lelátókon vagy az eső viselkedése csak néhány olyan rész, amit a videóban találunk. Az új kiadás grafikája az egyik olyan szempont, amelyről a GT 7 értékelésünkben beszéltünk.

A Gran Turismo 7 megjelenését néhány autó árának frissítése kísérte, ami sok vitát okozott, az autók sokkal drágábbak, mint a GT Sportban. A Polyphony Digital címe is egyike volt azoknak a játékoknak, amelyek az ukrajnai inváziót követően kimaradtak az orosz piacról.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu