Még több Steam Deck érkezik idén! A Valve fokozza a termelést

TECH HÍREK – Emellett a Valve azon dolgozik, hogy a világ több országában is elérhetővé tegye a Steam Decket.

 

 

Február végén érkezett meg a Steam Deck az első játékosok otthonába (egyes esetekben egy nagyon ikonikus futár kezében), akiknél debütált ez a konzol-PC házasság. A Valve új eszközének fejlődését sokan szorosan követik, Gabe Newell szerint olyan nagy hatású bevezetésről van szó, mint amilyen az iPhone volt az okostelefon-iparban. Habár az általános alkatrészhiány útját állta a konzolnak, úgy tűnik, hogy a gyártás egyre jobban halad.

„Most már tisztábban látjuk a hosszú távú gyártási ütemtervünket.” – Valve

Ezt látjuk a Steam honlapján közzétett legfrissebb nyilatkozatokban is, ahol pozitívabb kilátásokat jelentenek be az új konzol gyártásával kapcsolatban: „Keményen dolgoztunk azon, hogy növeljük az idén legyártható Steam Deckek számát, és most már tisztábban látjuk a hosszú távú gyártási ütemtervünket” – áll a közleményben.

„Ennek eredményeképpen a Q1 és Q2 mellett a Steam Decket előrendelő játékosok mostantól láthatják, hogy a Q3-as rendelési ablakban van-e elérhetőségük.” Ezen kívül a Valve bejelentette, hogy már kiküldték a rendelési e-maileket az első negyedévre szóló előrendelések második tételére, és biztosítanak arról, hogy tovább dolgoznak azon, hogy a konzolt más országokba is eljuttassák.

A Steam Deck minden lehetséges területen javul, mind a gyártás és a szállítás, mind a szoftverek terén. Ennek jegyében a Valve bejelentette, hogy készüléke már most meghaladja az 1000 ellenőrzött vagy játszható játékot, ami jó maréknyi kalandjáték játszási lehetőségét bővíti.

Forrás: Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu