Michael Pachter: a Grand Theft Auto VI végigjátszása akár 500 óráig is tarthat!

A veterán, népszerű elemző szerint a Rockstar Games következő valóban nagy dobása méretében is elképesztő lehet.

 

A Grand Theft Auto VI már fejlesztés alatt áll. Ez hivatalos, írtunk is róla. De még várni kell rá, ezt ne is tagadjuk. Viszont a Wedbush Securitiesnél dolgozó elemző egy videóban beszélt a játékról, és mivel egy olyan játékipari figurától halljuk mindezt, aki évtizedek óta a szakmában van, érdemes megfontolni, amit Michael Pachter mond. Szerinte a Grand Theft Auto VI fejlesztése már 2014 óta, azaz nyolc éve tart. Akkor még nem a programkódról volt szó, hanem szerinte inkább a történet kidolgozásán volt a hangsúly… ám 2015-re már a programozás is a terítéken volt.

Szerinte naív az, aki szerint a Rockstar Games kétezer alkalmazottja csak vakarta a lába közét (azaz nem csinált semmit a Grand Theft Auto V kiadása után), ugyanis ők mindent beleadnak, hogy kiváló tartalmakat készítsenek, de úgy látja, hogy a GTA VI fejlesztése több mint tíz évig is tarthat, így szerinte 2024 lehet a legkorábbi megjelenési év a játéknak. Miért? Pachter szerint a játék világa Vice City-t, San Andreast, Liberty City-t (=Grand Theft Auto III), illetve Európában minimum Londont tartalmazni fogja. Bárhová el lehet menni a kontinenseken, és a küldetések is el fognak minket vinni a világ minden pontjára.

Pachter hozzátette, hogy 4-500 órát is tarthat, mire végigjátsszuk. Ezen dolgozik a Rockstar, és ezt megérti, mert hatvan dollárt/eurót kérnek majd a játék áráért, majd egy olyan online élményt adnak, ahol Londonból Los Angelesbe lehet vini majd a drogokat Miami egyik portján keresztül. Ez szerinte menő elképzelés lesz, de ugye a megvalósításon sokan múlhat…

A Grand Theft Auto VI a Take-Two legújabb pénzügyi előrejelzése szerint a 2024-es üzleti évben jöhet, tehát minimum egy évre van még a megjelenéstől (mivel az az év 2023. április elsején kezdődik).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu