Az új Half-Life: Alyx BioShock mod Rapture-ba visz minket, több mint 15 órányi új játékmenettel [VIDEO]

A Half-Life: Alyx Return to Rapture második fejezete újabb 24 pályával gazdagítja a VR-játékot.

 

A Half-Life: Alyx minden bizonnyal a z egyik legemlékezetesebb VR játék, ami most egy új BioShock moddal egészül ki, amely Rapture-be kalauzol minket.

A Wim Buytaert modder által fejlesztett projekt lehetővé teszi, hogy VR-ben különböző játékmechanizmusok segítségével újra átéljük Rapture világát. Már az első rész is szép mennyiségű tartalmat kínált, de a második fejezet még több újdonságot tartogat számunkra, illetve akár 15 órányi extra játékmenetet is.

A mod ingyenesen letölthető a Steamről, és 24 új pályával, illetve akár 15 órányi játékidővel csalogat minket a víz alatti városba. A történet szerint Alyx folytatja Andrew Ryan bőröndjének felkutatását, új fegyverekkel, hatékonyabb techinkával és a plazmidokon keresztüli erőkkel száll szembe a Splicerekkel, sőt a Big Daddyvel is.

„A második fejezet már elérhető a Steamen.”

A BioShock-franchise rajongó VR-eszköz tulajdonosok biztosan imádni fogják ezt az új fejlesztést, hiszen a franchise egy ideje nem bővült újabb tartalommal, csak egy nemrég bejelentett Netflix-filmmel, amit még nem adtak ki.

Forrás: The Gamer

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu