Mass Effect az Advance Wars stílusában?! Nem mindennapi „demake” a BioWare RPG-jéből [VIDEO]

A 64 Bits művészei újra egy gyönyörű animációs videót készítettek, amely a BioWare klasszikusának Shepard parancsnokát viszi el a Game Boy Advance-ra.

 

 

A BioWare által fejlesztett eredeti űr-sci-fi trilógia az RPG műfaj egyik legkedveltebb és az elmúlt 15 év egyik legfontosabb alkotása. A trilógiát tavaly remasterelték, „újra lángra lobbantva a rajongók szenvedélyét” – mondta Andrew Wilson, az Electronic Arts vezérigazgatója, és ennek bizonyítéka ez a gyönyörű alkotás, amely a 2007-es, ünnepelt cím előtt tiszteleg.

A „64 Bits” animátorcsapat a YouTube-csatornáján keresztül osztotta meg a BioWare-szerepjáték újragondolását…

…mintha Game Boy Advance-ra jelent volna meg, bár ők egészen különleges módon ábrázolták, mintha az Intelligent Systems fejlesztette volna, a legtisztább Advance Wars stílusban, a Nintendo hordozható TRPG-jét.

Ez a demake kiegészíti az animátorok által megosztott videók kidolgozott sorozatát, ahol láthattuk már Kratost és Atreust, amint egy 32 bites JRPG-alapú God of Warban forduló-alapú harcot vívnak, vagy egy elképesztő Bioshock Infinite-ot, amely egyenesen a klasszikus Indiana Jones és az Óratorony ihlette, 16 bites Super Nintendóra utazott.

A videóban olyan külsőségekben láthatjuk legénységünket, amelyekkel sikerül megragadni az Intelligent Systems címének teljes lényegét. Ami a játékmenetet illeti, a BioWare játékának átirata tökéletesen alkalmazkodik az Advance Wars fordulóalapú harcaihoz. Egy olyan fantázia, amit mindkét franchise minden rajongója szívesen látna valóra válni. Ha szereted a demake-eket, ne hagyd ki azt sem, amit a Bloodborne alkotója a héten mutatott be a PSX-en: Bloodborne Kart, amelyben vadászunk PS1-es grafikával száguld át Yharnamon.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu