Kiszivárgott, hogy melyik játékok tűnnek el áprilisban az Xbox Game Pass-ból

A Microsoft frissítette az Xbox Game Pass szolgáltatásból két héten belül kikerülő címek listáját.

 

Bár a Microsoft folyamatosan bővíti az Xbox Game Pass kínálatát, egyes címek egy idő után kikerülnek a szolgáltatásból. Ezeket a játékokat meg kell vásárolni a további játékhoz. A Madden NFL 20, a Narita Boy és a Shadow Warrior 2 után a Microsoft megerősítette, hogy a PC-s Destiny 2 április 11-én eltávolításra kerül.

Most nyilvánosságra került, hogy a hónapban melyik játékok kerülnek még ki a kínálatból. A listáról az MLB The Show 21 és a Destiny 2 PC-s verziója a két legfontosabb. A The Long Dark, a Pathway és a Rain on Your Parade szintén kikerül ebben a hónapban. Aki meg akarja vásárolni ezeket a játékokat, most még 20% kedvezménnyel megteheti.

Hogy jó hírrel is szolgáljunk, több izgalmas új játék is várható. Egy új kiszivárgás szerint, amit többen is megerősítettek, hamarosan 8 új játékkal bővül az Xbox Game Pass, köztük a Call of Duty: Black Ops Cold War és a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain játékokkal. További hírek szerint a Microsoft egy családi csomagot is tervez, amely lehetővé tenné, hogy akár öt fiók is hozzáférhessen a kínálathoz egyetlen előfizetés keretében.

Forrás: Game Rant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu