A QuakeCon-t idén is online rendezik

A Bethesda bejelentette, hogy idén ismét online rendezik meg a QuakeCon 2022-t, viszont 2023-ban már visszatér a valódi személyes találkozó.

 

Az idény augusztus 18-20. között megrendezésre kerülő esemény csalódást fog okozni a rajongóknak, mert a bizonytalanságok miatt az előző két évhez hasonlóan ismét digitális formában tartják meg.

„Hozzátok hasonlóan mi is csalódottak vagyunk, hogy idén nem térünk vissza Dallasba. Egy ilyen méretű rendezvény hónapokig tartó tervezést igényel, és ebben az esetben akkor kellett döntéseket hoznunk, amikor még túl sok volt a bizonytalanság ahhoz, hogy elkötelezzük magunkat egy személyes QuakeCon sikeres lebonyolítása mellett. A QuakeCon csapata már keményen dolgozik azon, hogy izgalmas új streaming programokat, online találkozókat, ajándéktárgyakat, jótékonysági lehetőségeket, a virtuális BYOC-ot és még sok mást összeállítson és júniusban további részleteket fogunk bejelenteni”.

Az új fejlesztések, frissítések és egyéb tartalmak a tavalyihoz hasonlóan most is steamen lesznek elérhetők. Lehet, hogy újra feltűnik a QuakeCon Twitch csapat és a QuakeCon Discord is, valamint jótékonysági események is kapcsolódnak majd a rendezvényhez.

Az idei QuakeCon-ról további részletek júniusban várhatók. A távlati tervek szerint viszont 2023-ban már újra személyesen is találkozhatnak a rajongók.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu