Szuper szereposztással érkezik a Fort Solis: íme a bejelentés! [VIDEO]

Az indie stúdió, a Fallen Leaf bemutatta Fort Solis című sci-fi thriller játékát Troy Bakerrel és Roger Clarkkal a főszerepben.

 

 

A Summer Games Fest 2022 során debütált a Fort Solis leleplező trailere, amely játéknak a főbb szerepeiben nagymenő színészeket láthatunk. Troy Baker és Roger Clark olyan karaktereket alakítanak, akik egy marsi bányászcsapat tagjai, ám mivel a Földdel megszakadt a kommunikáció, csak egymásra számíthatnak a túlélésben. A trailer sötét és baljós hangvétele egy űrbeli túlélőhorror-élményt sejtet, amely emlékeztet néhány hasonló témájú filmre.

Miután egy marsi homokvihar kárt tesz Fort Solisban, Wyatt Tayloron és Jack Learyn múlik majd, hogy fenntartsák a létesítményt.

Az időzítés nem is lehetne rosszabb a csapat számára, mivel a Föld és a Mars a Naprendszer legtávolabbi pontján van egymástól, és a segítség legjobb esetben is csak hónapok múlva érkezik. A trailer azt ígéri, hogy a játék néhány rejtélyes elemet tár majd fel, és kérdés, hogy a bajba jutott legénység képes lesz-e elég sokáig együtt dolgozni a túléléshez. A leleplező trailer nem adott utalást arra, hogyan néz ki a játékmenet, de leírás szerint egy harmadik személyű „feszült thriller” lesz, és „csúcsminőségű” grafikát ígérnek a Fallen Leaf fejlesztői, akik az Unreal 5 Engine-t használják.

A játék Roger Clark egyik első nagy projektje lesz, miután a Red Dead Redemption 2-ben Arthur Morgan szerepében nyújtott alakítása új szintre lőtte a hírnevét.

Troy Baker megszilárdítja a tétet, mint vitathatatlanul az egyik legfoglalkoztatottabb színész a videójátékos térben, és a Fort Solis hangulata úgy tűnik, hogy kihasználja majd a drámai színész képességeit. A trailer leleplezése után Geoff Keighley-nek adott interjújában Troy Baker a Dead Space és Duncan Jones 2009-es Hold című filmjének keverékéhez hasonlította a játék élményét.

A projekt azóta keltett érdeklődést, hogy Troy Baker és Roger Clark együtt pózoltak motion capture felszerelésben. A Fallen Leaf Studios egy független fejlesztő, amely egy ambiciózus első játékkal keresi a sikert. Két erős színésszel és még sok más, később bejelentésre váró szereplővel a Fort Solis mostani Summer Game Fest-bemutatkozása egy új stúdió és egy új IP nagyszerű útjának kezdete lehet.

Összességében a Fort Solis első pillantásra olyan, mint a A marsi, csak több thriller és rejtélyes elemmel, és kevésbé a Marson való túlélés tudományával.

A korábbi Unreal 5 Engine demók szinte hátborzongatóan realisztikus környezetet mutattak, így a kis európai stúdiónak a 2023-as megjelenés előtt mindent bele kell adnia, hogy képesek legyenek hozni az elvárt szintet.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu