Jövőre csúszott a The Invincible, de legalább játékmenetet láthatunk [VIDEO]

A Starward Industries egy izgalmas belső nézetű sci-fi thrillerrel készül, ám ennek megjelenése nem idén lesz esedékes.

 

Eddig az volt a terv, hogy a The Invincible 2022-ben jelenik meg (nem volt pontos megjelenési dátuma), de ez a terv nem volt „sebezhetetlen”, ugyanis a Starward Industries áttolta 2023-ra az egészet. A játék Steam-oldala szerint egy retrofuturisztikus idősíkon játszódik a történet. Egy ellenséges bolygón tér tudatához egy űrtudós, aki aztán útnak ered, hogy a hajó fedélzetének többi tagját megtalálja. A megfelelő döntéseinken múlik a túlélésünk, és ezeket a planéta titkainak felfedezése során kell megtennünk. Nem lesznek kicsi döntések ezek. Elvileg.

Nem éppen ez az élet-halál között lengő mentőküldetés volt az, amire vállalkoztunk, de a Regis III bolygón landolva a fejlett űrtechnológiát kell alkalmaznunk, hogy megtaláljuk a többieket, és eközben az eszünkre és az ösztöneinkre is hagyatkoznunk kell, ugyanis a bolygó gyorsan megmutatja taszító arcát, így a túlélést komolyan kell venni. A Regis III titkai borzasztónak ígérkeznek, és ezt akkor tudjuk meg, ahogy a csapatunk sorsát lassan, de biztosan összerakjuk. Minél mélyebbre ássuk magunkat, annál hamarabb rájövünk, hogy talán nem vagyunk egyedül, és a planéta egyes helyeit jobb lenne érintetlenül hagyni, de ez már túl későn következik be.

Az űrverseny atompunk stílusa tehát az 50-es, 60-as éveket vázolja fel az analóg, de mégis modern technológiával, ahol drónok és függetlenül működő robotok segíthetnek a küldetésünkben. A játékmenet immerzív lesz egy nem éppen lineáris sztorival, ahol a kapcsolataink, döntéseink és meggyőző képességeink számítani fognak. A játékot az Unreal Engine hajtja (nagy eséllyel az ötösre vált a stúdió), a sztorit pedig Stanislaw Lem sci-fi klasszikusa ihlette (ennek is pont The Invincible a neve, magyarul a regényt A Legyőzhetetlen címmel keressük!).

A The Invincible valamikor 2023-ban fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu