„Játszani akarok vele, mielőtt meghalok!” – A „Skyrim nagyi”: Shirley Curry azt kívánja, hogy a Bethesda „siessen” már a The Elder Scrolls 6-tal!

86 éves a világ egyik legidősebb és egyben legismertebb idős Elder Scrolls gamere: Shirley Curry, így érthető, hogy nagyon aggódik amiatt, hogy vajon megéri-e még kedvenc játékának következő részét?

 

Bár nem volt meglepetés, hogy a The Elder Scrolls 6 nem jelent meg a hétvégi Xbox és Bethesda Game Showcase-en, de mégis az egyik olyan játék, amit szívesen láttunk volna. Tudjuk, hogy a Bethesdának most egy másik cím, a Starfield miatt fő a feje, de még így is fájdalmas volt, hogy semmit sem láthattunk a Skyrim folytatásából. Legalább egy teaser! Vagy egy screenshotot! Vagy esetleg a játék címét? Elvégre már évek teltek el a bejelentés óta. Csak már nyögnének ki valamit!

És nem csak mi vágyunk a The Elder Scrolls 6 után. Még májusban, a PAX East egyik panelbeszélgetésén egy neves Bethesda-rajongó óhaját fejezte ki, hogy a The Elder Scrolls-sorozat következő játékával kapcsolatban szeretne már valamilyen előrelépést látni.

Shirley Curry, alias Skyrim Grandma, 2015-ben gyorsan a legkedvesebb és legaranyosabb Skyrim YouTuberként vált híressé (akkor 79 éves volt), miután első Let’s Play-je a Skyrimről hatalmas népszerűségre tett szert. Azóta a Skyrim-közösség szeretett tagjává vált, és több mint egymillió követője van a YouTube-on. Van egy mod, amely őt követőként adja hozzá a Skyrimhez, tényleges NPC-ként jelenik meg a The Elder Scrolls 6-ban, és idén saját panelt tartott a Pax Easten.

A panel kérdezz-felelek részében kérdezték meg Curryt, hogy mit mondana Todd Howardnak, ha jelen lenne.

„Mit szólnál ahhoz, hogy „Szia”?” poénkodott először Curry a Rock Paper Shotgun beszámolója szerint, melynek újságírója részt vett a panelen. „Nem, azt kérném tőle, hogy adjon egy király játékot, vagyis megkérném, hogy siessen már és fejezze be a Skyrim 6 elkészítését!”

A tömeg tapsban és éljenzésben tört ki. „Játszani akarok vele, mielőtt meghalok” – tette hozzá, majd együtt nevetett a közönséggel.

Curry azt is elmondta, hogy szeretne több „hátborzongató dolgot” látni a The Elder Scrolls 6-ban. „Egyszerűen boldogtalan vagyok, hogy nem találok ijesztő játékokat” – mondta. „És én szeretnék egyet.” Curry teljes PAX paneljét itt nézheted meg, ami azzal kezdődik, hogy ismét kifejezi meglepetését, hogy ő ilyen átkozottul híres. „Nem számítottam rá, hogy ennyire tele lesz a terem” – mondja a tömegnek a panel elején. „Azt hittem, hogy csak a félig lesz tele.”

Közben a Starfielddel kapcsolatban Curry azt mondta, hogy nem tudja, hogy játszani fog-e vele vagy sem. „Meg kell várnom, amíg kijön, és meglátom, milyen.” Ez pedig egy remek tanács mindenkinek, egyenesen a Skyrim nagymamájától.

Forrás: Rock Paper Shotgun

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines – including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu