Ghostbusters: Spirits Unleashed – végre bejelentették a megjelenés dátumát!

A Friday 13th és a Predator: Hunting Grounds fejlesztőinek új Ghostbusters-játékára már nem kell soká várni…

 

 

Az ígéretes Ghostbusters: Spirits Unleashed minden változata – PlayStation 4 és 5, Xbox One, Xbox Series X/S és PC – az Epic Games Store-on keresztül már előrendelhető. Az IllFonic eddig azzal kecsegtetett minket, hogy jövő héten a Gamescomon további információk érkeznek, de egy fontos bejelentéssel nem bírtak várni addig.

„A széria rajongóinak reakciója lenyűgözött minket” – mondta Charles Brungardt, az IllFonic vezérigazgatója. „A Ghostbusters: : Spirits Unleashed dátumának kitűzése és az előrendelések megnyitása már-már paranormális élmény, és alig várjuk, hogy október 18-án, kedden mindenki átélje ugyanezt az érzést”.

Az IllFonic korábbi játékaival ellentétben, ahol a cél a menekülés, a Spirits Unleashedben az emberi csapat egy játékos által irányított szellemet akar legyőzni és elfogni, miközben legyőzi annak csínytevéseit. A szellem képes tárgyakat megszállni, hogy elrejtőzzön a szemünk elől, repülni és teleportálni a hasadékok között, nyálkával lassítani a csapatot, és számos kegyencet idézni.

A Spirits Unleashed jó néhány pályával jelenik meg, köztük egy múzeummal, egy elhagyatott börtönnel és még sok mással. Más ikonikus Ghostbusters helyszínek, köztük a Tűzoltóállomás is szerepel majd.

A digitális előrendeléssel a játékosok előzetesen hozzáférhetnek Slimerhez, egy egyedi Particle Throwerhez és Proton Packhoz, valamint különleges ruhaszínekhez.

Forrás: Juegos.news

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu