A Starfield ott lesz a Gamescomon, de van rossz hír is…

Akik azt remélték, hogy friss Starfield infó-morzsák várhatóak, lehet, hogy csalódni fognak…

 

 

Még a nyári nagy, 15 perces leleplezés után is mindenki könyörög a Starfield további részleteiért. A rajongók kiszúrták, hogy a jövő héten egy németországi Gamescom rajongói rendezvényen a résztvevők bemutatót láthatnak majd a játékmenetből, de kiderült, hogy a reményeik egy kicsit túl nagyok voltak.

A Starfield subreddit rövid időre felbolydult egy hír miatt, amely szerint a rajongók Redfall és Starfield játékmenetet láthatnak a Bethesda augusztus 26-i rajongói összejövetelén.

Mire a TechRadar-os kollégáink eljutottak a poszthoz, azt már frissítették, és tisztázták, hogy „gyertek, nézzétek meg a Redfall és a Starfield Xbox és Bethesda Games Showcase gameplay bemutatóinak ismétlését”.

Most úgy tűnik, hogy a Bethesda ismét frissítette a hír posztját, és eltávolított minden említést arról, hogy a játék egyáltalán ott lesz a rajongói találkozón. Szóval a remény hiú ábrándnak bizonyult.

A Starfield a Bethesda standjának részeként lesz jelen a Gamescom-on. Megemlíti, hogy lesz egy életnagyságú változata a társ-robot VASCO-nak, hogy a népek megállhassanak és fotózkodhassanak vele. Lehet, hogy a Bethesda végül ott mutatja be a júniusi játékmenet-kedvcsináló ismétlését is, de sok újdonságra nem számítunk.

Ami a fesztivál további részét illeti, megnézve a Gamescom 2022 menetrendjét, láthatjuk, hogy az Xbox jövő csütörtökön, augusztus 25-én valóban tervez egy livestreamet.

A hat órás standközvetítés során különböző játékokat és fejlesztőket tervez bemutatni, köztük a Minecraft Legendset, a Microsoft Flight Simet és a Pentimentet. A Starfieldet sajnos nem említik.

Augusztus 23-án, kedden, kedden lesz még az Opening Night Live bemutató, melynek házigazdája Geoff Keighley lesz. Összefoglalva, nem zárhatjuk ki a meglepetés lehetőségét, de mivel alig két hónapja láttunk egy elég hosszú merítést a játékmenetből, valószínű, hogy a Bethesda nem készül túl sok friss információval legalább az év végéig.

Forrás: TechRadar, Bethesda

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu