A Total War: Warhammer III játékosszáma akkorát ugrott, hogy el sem hisszük!

De komolyan, a 10 000 alatti egyidejű játékosról 100 000 fölé emelkedett a Total War: Warhammer III játékosainak száma, és mindez csupán az új kampány miatt…

 

 

A Total War: Warhammer III Immortal Empires megakampányát régóta vártuk, köszönhetően elődje, a Total War: Warhammer II Mortal Empires kampánya népszerűségének, és annak, hogy a Warhammer III alapértelmezett Realm of Chaos kampánya a második végigjátszásnál kissé alulmaradt. Az Immortal Empires bétaverziójának megjelenése óta a Warhammer III játékosainak száma a Steamen úgy száguldott felfelé, mintha ágyúból lőtték volna ki.

A Warhammer III egyidejű játékosainak száma a Steamen 166 754 volt, amikor február 17-én megjelent. Ez gyorsan visszaesett, és az elmúlt három hónapban 8000 és 12 000 játékos között mozgott.

Az Immortal Empires augusztus 23-i bétaverziójának megjelenésével ez a szám újra felszökött, és aznap elérte a 119 166-ot. Azóta is magasan maradt, és tegnap elérte a 103 952-őt, amivel a Steam jelenlegi játékosok száma alapján a 11. helyen áll az áruház toplistáján, közvetlenül a Rust mögött.

Valószínűleg az is segít, hogy jelenleg Steam-kiárusítás van a sorozatra, az első két Total Wars Warhammers csomagban 75%-os kedvezménnyel. (Az Immortal Empires játékhoz mindhárom alapjátékra szükséged van.)

A 278 frakció és 86 játszható legendás lord közül választhatunk, szóval gyanítom, hogy eltart egy darabig, mire a játékosok megunják az Immortal Empires-t.

A Realm of Chaos kampány gonosztevőjét, Be’Lakor-t saját frakcióval rendelkező játszható lordként érkezik, és külön frakciókat ad a már meglévő lordoknak, Grombrindalnak, Helman Ghorstnak, Volkmar the Grimnek, Sigvald the Magnificentnek és Kholek Suneater-nek. A tengeri útvonalak, amelyek lehetővé teszik a seregek mozgatását távoli országok között, egy másik kiegészítést jelentenek, akárcsak a véletlenszerű végjáték apokalipszisek, amelyek extra kihívást jelentenek, amikor éppen eljutsz arra a pontra, ahol a győzelem elkerülhetetlennek tűnik. Ha úgy érzed, hogy készen állsz rá, az Ultimate Crisis módban akár mindet egyszerre is bekapcsolhatod.

Forrás: Steam, SteamDB

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu