Call of Duty: Modern Warfare 2: kiderülhetett, milyen multis játékmódokat kapunk?!

A Call of Duty: Modern Warfare 2 új teaserje megerősíteni látszik a két klasszikus játékmód, a Domination és a Capture The Flag visszatérését.

 

 

Örülhetnek a Call of Duty: Modern Warfare 2 rajongói, akik már kíváncsian várták, hogy milyen multiplayer játékmódokat kapunk, hiszen egy új teaser szerint visszatér a Domination és a Capture the Flag. Bár a Call of Duty: Modern Warfare 2 valószínűleg ezen kívül is számos játékmódot tartalmaz majd, jó, hogy megerősítést nyert, hogy néhány klasszikus visszatér.

A Call of Duty franchise szinte minden rajongója ismeri a Dominationt, hiszen ez a legnépszerűbb objektív alapú mód a sorozatban.

Ugyanolyan valószínű, hogy egy Call of Duty címben szerepel, mint a Team Deathmatch vagy a Search and Destroy, a Dominationben a játékosok három zászló irányításáért harcolnak. A Capture the Flag szintén a zászlókra összpontosít, bár itt két csapat küzd azért, hogy megvédjék az egyik zászlót az elfoglalástól.

A szóban forgó teaser a közelgő Call of Duty Next eseményhez készült, és látszólag nem nyújt sok új információt, de valójában számos húsvéti tojást tartalmaz. Ezek közé tartoznak a lehetséges Warzone érdekességek és perk logók, amelyek a teaser rövidsége miatt könnyen elkerülhetik a figyelmet. Mivel az eseményen a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2.0 is bemutatásra kerül, logikus, hogy mindkét játékra utalnak. A jól ismert Call of Duty-szivárogtató @TheGhostOfHope szerint két ilyen utalás a fent említett MW2 játékmódokra vonatkozik.

Nemrég néhány adathalásznak sikerült hozzáférnie a készülő Call of Duty: Warzone Mobile fájljaihoz, így rengeteg részletet elárultak a játékról.

Ezek között szerepelt egy sor játékmód ikonja is, és bizony, a kiszivárgott szimbólumok mind a Domination, mind a Capture the Flag játékmódok esetében jelen vannak ebben a teaserben. Lehet, hogy a játékmódokat a Call of Duty Next alkalmával erősítik meg, bár így vagy úgy, de valószínűnek tűnik, hogy az Infinity Ward készülő játékában is szerepelni fognak.

Mivel a játékosok nemrég a Call of Duty: Modern Warfare 2 pályáiról is kaptak néhány teasert, rengeteg hype épült a Call of Duty Next és a közelgő béta előtt. A Domination és a Capture the Flag talán már a tesztidőszakban is játszható lesz, de ha még nem, a rajongók akkor is megnyugodhatnak, hiszen tudják, hogy ezek valószínűleg a megjelenéskor már benne lesznek a játékban.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu