New Tales from the Borderlands: célegyenesben a fejlesztés – még az is lehet, hogy időben megjelenik?!

Finisbe ért a New Tales from the Borderlands fejlesztése, szóval nagyon úgy néz ki, hogy egy játék kivételesen időben érkezik…

 

 

Mit lehet mondani a Borderlands-sagáról, amit még nem mondtak el? A looter shooterek egyik etalonja ez a széria, jellegzetes grafikával és sok-sok humorral. A New Tales from the Borderlands ráadásul nem is az egyetlen spin-off, amelyet mostanában kaptunk, hiszen nem olyan régen jött ki egy másik leágazás a Tiny Tina’s Wonderlands formájában.

Mint arról a hivatalos Borderlands Twitter fiók beszámolt, a várva várt New Tales from the Borderlands az arany fázisba lépett, és nem fog késni.

Így a cím október 21-én kerül a boltokba, a történet pedig telis-tele lesz megleckéztetni való rosszarcúakkal.

A Gold fázis azt jelenti, hogy a játék már túl van a minőségellenőrzési fázison, és készen áll a nagyközönség számára történő forgalmazásra. Hasonló hírt kaptunk tegnap arról is, hogy a God of War Ragnarok ugyanebbe a fázisba ért, és szintén nem késik (ha minden igaz). Ez nagyszerű hír, főleg annak fényében, hogy manapság szinte természetes a játékok késése, csúsztatása.

 

Mit tudunk a New Tales from the Borderlands részleteiről?

 

Az Amazon volt az, aki kiszivárogtatta a cím megjelenési dátumát. A történetét a következő keretek közé helyezték: „Döntsd el az önzetlen tudós Anu, ambiciózus bátyja, Octavian és a vad Fran sorsát. Semmit sem veszíthetsz és mindent megnyerhetsz, karmolva és csalva fogod végigjárni ezt az izgalmas, ötrészes történetet!” Ez az utolsó mondat megerősíti, hogy a történet öt epizódra oszlik.

A Deluxe Edition a Capital Adventure Pack-ot fogja tartalmazni, amely „kozmetikumokat tartalmaz Anu, Octavio és Fran számára, 10 000 játékbeli érmét és egy FL4K Vaultlander gyűjtőeszközt”. Azt is megerősítették, hogy a döntések ismét szerepet kapnak, ahogy a Telltale Games legutóbbi játékában is.

A játék tehát október 21-én érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re, Xbox One-ra és Switch-re. Néhány hete egy bővített gameplay jelent meg, amelyből 6 kulcsfontosságú részlet derült ki. Az előző cím készítői a Telltale Games voltak, akik az elmúlt években viharos utat jártak be, de remek játékokkal hagytak ránk.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu