Microsoft „Deals with Gold” akció: rengeteg klasszikus Xbox-játék olcsóbb, mint valaha!

Számos visszamenőlegesen kompatibilis játék az Xbox és az Xbox 360 korszakából most elérhetővé vált a Microsoft Deals with Gold keretében.

 

 

Az Xbox Deals with Gold legújabb akciója már él. Az Xbox Series X/S visszamenőleges kompatibilitásnak köszönhetően a játékosok számos klasszikus címmel találkozhatnak. Méghozzá az Xbox 360 és az eredeti Xbox korszakából. A Microsoft számára nem idegen, hogy kedvezményekkel próbálja értékesíteni régebbi címeit. A zöld csapat arról is ismert, hogy ingyenes Xbox áruházi kreditet osztogat a játékosoknak, csak azért, mert van konzoljuk.

Ez a legújabb akció számos klasszikus Xbox és Xbox 360 játékot tartalmaz, nagyvonalú kedvezményekkel, amelyek 40%-tól a szokásos RRP-hez képest masszív 80%-ig terjednek.

Az akcióban a Rockstar olyan nagy sikerű címei szerepelnek, mint a Red Dead Redemption, a Bully, a GTA 4 és mindhárom Max Payne cím.

Az utóbbi játékok kétségkívül izgalmasak lesznek a játékosok számára, mivel az első két Max Payne-cím remake-je jelenleg is fejlesztés alatt áll a Remedy Entertainmentnél. Míg a Rockstar erősen szerepel a Deals with Gold akcióban, a Ubisoft és a 2K Games is kiemelkedő sikereket kínál. Köztük a Far Cry 3, a Rayman Legends és a kultikus lövöldözős The Darkness, amelyek mind megtalálhatók az Xbox áruházban.

Ami a Red Dead Redemptiont illeti, érdemes megjegyezni, hogy a játék 4K/HDR frissítése különösen jól sikerült. Így azok, akik beruháznak rá Xbox Series-en, bitang erős látványra számíthatnak.

Az előző generációk több mint 40 játékának értékesítésével a játékosok szinte el vannak kényeztetve a választékkal. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a népeknek vagy Xbox Live Gold vagy Game Pass Ultimate előfizetéssel kell rendelkezniük ahhoz, hogy hozzáférjenek ezekhez a kedvezményekhez.

A Microsoft történelmileg nagyvonalúbb volt, amikor a régebbi játékok feloldásáról volt szó az újabb hardvereken, bár ez az álláspont az utóbbi időben megváltozott.

Az Xbox két évtizedes fennállásának megünneplésére 75 további játékot tettek elérhetővé. Ám azután vállalat bejelentette, hogy a továbbiakban nem tervezik további játékok felvételét a back-katalógusba. Ez az álláspont azonban változhat, mivel a Microsoft a régebbi Activision Blizzard-játékokat, például az eredeti Call of Duty-t is elérhetővé teheti a visszafelé kompatibilitáson keresztül. Hasonlóan ahhoz, ahogyan a vállalat a Bethesda játéktárát is hozzáadta a Game Passhoz, miután az üzlet megköttetett.

Forrás: Xbox News

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu