A God of War: Ragnarök fejlesztői több nagyszabású projekten is dolgozhatnak?!

Most, hogy a God of War: Ragnarök megjelent, a Santa Monica Studio elárulja, mi lesz a következő lépés, és több, fejlesztés alatt álló projektre utal.

 

 

A God of War: Ragnarök már egy teljes hete megjelent. Sokan kíváncsian várhatják, hogy a fejlesztő Santa Monica Studio mit főz ki legközelebb. Jó hír ezeknek a rajongóknak, hogy a stúdiónál több projekt is fejlesztés alatt áll, Cory Barlog producer szerint.

A múlt héten, november 9-én debütált Ragnarök szinte általános elismerést váltott ki, folytatva a God of War-sorozat egész eddigi sikerszériáját.

A Los Angeles Times legújabb játékuk készítéséről szóló cikkében Barlog állítólag elárulta, hogy a Santa Monica Studio csapata „sok különböző dologgal foglalkozik”. Sajnos azonban arról nem árultak el konkrétumokat, hogy mik lehetnek ezek a dolgok.

A játékiparban már volt néhány pletyka, ami utalt rá, hogy min dolgozik a stúdió. Az év elején álláshirdetések jelezték, hogy a Santa Monica Studio egy be nem jelentett „nagyszabású” projekten dolgozik. Barlog a múltban egy új saját projektre is utalt. Állítólag inkább ezzel foglalkozott, mint a Ragnarök rendezésével. Ezeken túl csak találgatni lehet, hogy mik lehetnek a szóban forgó projektek.

Nyilvánvaló, hogy a fejlesztők a God of War-sorozat következő részét tervezhetik. Anélkül, hogy spoileres területre mennénk, a Ragnarök befejezése nyitva hagyja az ajtót. A történet valamilyen formában folytatódhat az északi saga után.

Figyelembe véve, hogy a játék milyen sikeres volt eddig, meglepő lenne, ha a Santa Monica nem térne vissza a sorozathoz idővel.

A „sokféle dolog” szintén nem biztos, hogy csak a Santa Monica projektjeire vonatkozik. A stúdiónak a belső fejlesztőcsapatai mellett van egy inkubációs csapata is. Utóbbi más stúdiók AAA és indie játékainál segédkezett. Ilyen például a Flower, a Journey, a The Unfinished Swan és a The Order: 1886. Vagyis rengeteg lehetőség van arra, hogy min és kivel dolgozhat a Santa Monica Studio, most, hogy a God of War: Ragnarök mögöttük van.

Forrás: Los Angeles Times

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu