Gran Turismo 7: ma érkezik a decemberi ingyenes frissítés! [VIDEO]

A Gran Turismo 7 öt új autót és egy új helyszínt kap a Scapes számára az e havi ingyenes 1.27-es frissítésben.

 

 

A Polyphony Digital ingyenes frissítést ad ki a Gran Turismo 7-hez, amely új tartalmakkal bővül. A játékosok öt új autót szerezhetnek be, és egy új helyszínt élvezhetnek majd, amelyet a játék fotós módjában, a Scapes-ben használhatnak.

A Gran Turismo 7 az ikonikus autóversenyzős sorozat legújabb tagja, 2022 márciusában jelent meg.

Megjelenésekor a játék általánosságban kedvező kritikákat kapott, de sok játékos felháborodott a játékban jelen lévő mikrotranzakciók mennyisége és mértéke miatt.

Az 1.27-es frissítés a Gran Turismo 7-hez ma, december 15-én jelenik meg. Öt új autót hoz a játékba, amelyek közül az első a Ferrari Vision Gran Turismo. A Ferrari Vision december 23-tól lesz megvásárolható a Brand Centralból a játékban. Azonban azok a játékosok, akik helyesen válaszoltak a világdöntő „Viewers Gift” 4. napi kérdésére, már december 15-én hozzájuthatnak. A frissítéssel az Alfa Romeo Giulia GTAm ’20, a Bugatti Chiron ’16, a Chevrolet Corvette C8 Stingray ’20 és a Toyota Celica GT-FOUR Rally Car (ST205) ’95 is bekerül az autóversenyzős játékba. Végül Norvégia is bekerül a GT 7 fotós módjába, mint helyszín, amelyet a játékosok használhatnak.

Norvégia gyönyörű tájainak hozzáadása a fényképezési módhoz okos lépés. A játék grafikája kiemelkedő, így minél több lenyűgöző területet használhatnak a játékosok, hogy megmutassák csodás autóikat, annál jobb.

Az ingyenes frissítések ritkán jelentenek rosszat, és azok után, hogy a Gran Turismo 7 mikrotranzakciói visszatetszést keltettek a rajongókban, a játékosoknak továbbra is minőségi ingyenes tartalmat kell nyújtaniuk, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy boldogok maradjanak és játszanak a játékkal.

Ez ugyan elég kis update-nek tűnik, de a játékosok több új járművet kapnak, mint ami a játék legutóbbi frissítéseire jellemző. A Ferrari Vision hozzáadása is nagy dolognak tűnik. Hiszen ez a Ferrari első virtuális motorsport koncepcióautója. A járművet kifejezetten a GT 7 számára tervezték, és a való világban valójában nem létezik.

Persze az agresszív mikrotranzakciók és a Gran Turismo 7-ben található ritka autók drága ára néhány játékost talán végleg elfordított a játéktól. Ha azonban továbbra is minőségi ingyenes tartalmak jelennek meg, akkor van lehetőség arra, hogy néhány játékost visszahozzunk, és a sorozat elkötelezett rajongóit is boldoggá tegyük.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu