The Witcher 3 Next-Gen: friss hotfix javítja a PC-s bugokat, de akadnak még gondok

A CD Projekt Red egy vadonatúj hotfixet adott ki a The Witcher 3: Wild Hunt PC-s változatához, amely a next-gen frissítés megjelenését követő problémákat javítja.

 

 

A The Witcher 3: Wild Hunt egy új hotfixet kap PC-n, amely a nemrég megjelent next-gen frissítés 4.0-ás verziójában felmerült problémákat orvosolja. A játék minden PC-s tulajdonosa hozzáférhet az új 4.0-s frissítéshez. A patch számos új funkciót, további tartalmat és teljesítménybeállításokat hoz.

A The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition december 14-én debütált PlayStation 5 és Xbox Series X/S platformokon. A PC-s változatot frissítették, hogy a next-gen verziókkal való paritáshoz igazodjon, de a frissítés jelentős stabilitási és teljesítménybeli problémákat hozott.

A CD Projekt Red egy új hotfixet indított a The Witcher 3-hoz a Steamen és a GOG-on, hogy orvosolja a PC-s teljesítményproblémákat. A verziószám nem változik a frissítés alkalmazása után. Ugyanakkor a játékosoknak a hotfixet mégis frissítésként kell megkapniuk. A CD Projekt Red szerint a hotfix javítja a játék általános stabilitását és teljesítményét. Ezzel egy időben a Steam és GOG verziókban javítja az átfedéseket. A frissítés már elérhető az Origin verzióhoz is, és a CD Projekt Red fejlesztőcsapatai jelenleg is dolgoznak a további javításokon.

A játék hotfixje nagyjából 2,2 GB-os a Steamen és 1,9 GB-os a GOG-on. Tehát egy hotfixhez képest meglehetősen jelentős. További részleteket nem árultak el a hotfixről, de a PC-s játékosoknak a továbbiakban kellemesebb élményben lesz részük a The Witcher 3-ban. A további frissítések időkeretét szintén nem jelentették be.

A CD Projekt Red keményen dolgozik a PC-s verzió problémáinak megoldásán, ugyanakkor akadnak még gondok. Ilyen például, hogy a Steam Deck verzió továbbra sem működik.

A CD Projekt Red még nem adta ki az új frissítést a Nintendo Switch verzióra sem. A Switch-verzió nem kap új teljesítménybeállításokat vagy vizuális frissítéseket. Azonban a Nintendo hibrid konzolján játszók hozzáférhetnek a Netflix The Witcher-sorozat által inspirált, újonnan hozzáadott tartalmakhoz.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu