Gran Turismo 7: ingyenes PS VR2 frissítést kap a játék, és ez még nem minden!

A Sony elárulta, hogy egy ingyenes frissítéssel a játékosok hamarosan élvezhetik a Gran Turismo 7 élményét a PS VR2 headseten.

 

 

A Gran Turismo 7 játékosok hamarosan egy ingyenes frissítés megjelenését követően PS VR2-n is élvezhetik a játékot. A szükséges hardverrel rendelkező játékosok számára a GT 7 élménye minden eddiginél magával ragadóbb lesz.

A Polyphony Digital által fejlesztett és 2022 márciusában PS4-re és PS5-re megjelent Gran Turismo 7 már több frissítést is kapott.

Ráadásul amikor a PlayStation VR2 február 22-én megérkezik, a Gran Turismo 7 a bevezetés napjára szolgáló cím lesz. A Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója, Jim Ryan a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n tartott beszédében jelentette be a hírt. Megemlítette a Gran Turismo mint franchise által elért figyelemre méltó értékesítési mérföldkövet is. Továbbá megígérte, hogy a PS VR2 játékosok „soha nem látott módon” élhetik majd át a játékot.

A Sony a múltban már elérhetővé tette néhány versenyjátékát VR-hardveren. Azonban eddig csak korlátozott sikerrel. Sajnos a Driveclub VR szerverei 2020-ban leálltak. Ez a Sony egyik legambiciózusabb autóversenyzős kísérletének végét jelentette akkoriban. Az eredeti PS VR hardver korlátozott támogatást nyújtott a 2017-ben megjelent Gran Turismo Sporthoz is. Ez volt a GT 7 előfutára. Egyelőre nem világos, hogy a játék PS VR2 verziója a funkciók teljes skáláját kínálja-e majd, vagy szelektívebbnek bizonyul.

A PS VR2 drágább, mint a PS5, így az érdekes szoftverek széles körű kínálatára lesz szükség ahhoz, hogy meggyőzzük a korai vásárlókat, hogy a matricás ár megfelel az értéknek.

A Sony számos olyan játékot mutatott be, amelyek a régi és az új rajongóknak szólnak. Közöttük a közelmúlt sikereinek kiadásait, mint az Among Us és a No Man’s Sky. Eredeti tartalmakat a nagy IP-kből, mint a Horizon Call of the Mountain. Valamint klasszikus címek frissítéseit, mint a közelgő Fantavision 202X. Az, hogy a játékosoknak új lehetőséget kínálunk más, általuk már szeretett játékok megtapasztalására, egy másik remek módja annak, hogy megmutassuk, milyen értéket képvisel a PS VR2 a nappaliban. A Gran Turismo 7 természetes módja ennek. Ugyanakkor emlékezteti a játékosokat arra, hogy miért is vásárolták meg a PS5 konzolt. Remélhetőleg a következő hónapokban hasonló frissítések más ilyen játékokhoz is követik majd.

Forrás: Polygon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu