A Half-Life: Source szivárogtatói fontos információt osztottak meg egy enigmatikus karakterről…

Kiderült, hogy G-Man meg tud halni (technikailag). Csak éppen nem a Half-Life elkészült változatában.

 

 

A Half-Life sok megválaszolatlan kérdést hagyott bennünk. Például ki vagy mi volt a G-Man? Pontosan hány kísérletet futtatott a Black Mesa? Hogyan győzött le egy tudós kocka egy szó szerint tankokkal és helikopterekkel felszerelt hadsereget? Az összes biztonsági őr klón? Sajnos nem úgy tűnik, hogy valaha is választ kapunk ezekre. Bár a folytatásokból és a Half-Life: Alyx-ból egy kicsit többet tudtunk meg a G-Manről, még mindig rejtélyes. Azonban néhány újabb részletet tudtunk meg róla egy kiszivárgott Half-Life: Source eszköznek köszönhetően.

Magáról a G-Manről nem találtak információt, a kiszivárogtatók rábukkantak néhány animációra, amelyek arra utalnak, hogy a fejlesztők valamikor nem a golyókat kikerülő, megállíthatatlan zsarnokként képzelték el.

Amint azt a… Magic Nipples [sigh] nevű Twitter-kezelő felfedte, az adathalászok találtak egy olyan animációt, ami a rejtélyes bürokrata halálának tűnik. Talán a Valve valamikor a fejlesztési ciklus során tervezte, hogy megölhetővé teszi őt. A legvalószínűbb azonban, hogy az animációs csapat csak tartalékként készítette el a szekvenciát.

Azonban, bár semmi újat nem tudtunk meg a G-Manről, a kiszivárgott információk megválaszoltak egy kérdést, amire sok játékos már a játék kezdetétől fogva kíváncsi volt. Emlékszel arra a nevetségesen hosszú vonatútra, amit az intro szekvencia részeként kell megtenned? Egy ponton egy Apache helikopter mellett haladsz el, amely úgy néz ki, mintha éppen felszállásra készülne. A vonat azonban elhalad, mielőtt a levegőbe emelkedne. Az ember elgondolkozik azon, hogy vajon tényleg felszállt-e a helikopter.

Úgy tűnik, hogy az adatgyűjtők találtak olyan animációkat, amelyek a helikopter felszállását mutatják. Sajnos van egy animáció is, ami azt mutatja, hogy a helikopter később lezuhan. Nem világos, hogy ez ugyanaz a helikopter, vagy a katonai, amit le lehet lőni.

A többi dolog között, amit lelepleztek: „Kivágott Gargantua [animációk], kivágott assassin [animációk], teljes animáció-szett ivan számára, day one animációk gordonhoz, korai valve guy textúrák, hd textúrák random szarságokhoz, és a devtest kampány forrásai.”

Ha kíváncsiak vagytok, ‘Ivan the Space Biker’ volt Gordon Freeman eredeti karaktermodellje.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu