Xbox Game Pass: érkezők, távozók – íme minden, amit tudni lehet a januári-februári játékokról!

Az Xbox Game Pass hamarosan újabb négy játékot veszít el, februárban pedig további távozások várhatóak – viszont soha ennyien nem regisztráltak még a szolgáltatásra.

 

 

Ahogy azt rendszeresen teszi, a Microsoft a közeljövőben újabb címeket távolít el az Xbox Game Pass-ról. Legalább négy cím távozik a programból január 31-én.

A január 31-én távozó négy játék a Telling Lies, a Donut County, a Worms W.M.D. és a Taiko no Tatsujin: The Drum Master. A Microsoft még nem tett közzé hivatalos posztot a Game Passból való legújabb eltávolításokról. Az alkalmazás adatai azonban általában a legmegbízhatóbbak.

A Game Pass előfizetők szokás szerint 20%-ot spórolhatnak a címeken, ha közvetlenül megvásárolják őket, így ez egy jó hír, ha a rajongók a törlés után is játszani szeretnének.

Ez a Game Pass második eltávolítási hulláma januárban. Január 15-én hat cím került ki a könyvtárból, köztük a We Happy Few, a The Anacrusis, a Windjammers 2, a Pupperazzi, a Nobody Saves the World és a Danganronpa: Trigger Happy Havoc.

A Game Pass eddig három játékkal bővült 2023 januárjában, köztük a Monster Hunter Rise, a Persona 4 Golden és a Persona 3 Portable. Január 24-ig a Game Pass ebben a hónapban eddig három játékot adott hozzá és 10-et távolított el, ami nettó -7 játékkal csökkenti a könyvtárat.

 

Az Xbox Game Pass januárban távozó címei

 

Január 31:

  • Telling Lies
  • Donut County
  • Worms W.M.D.
  • Taiko no Tatsujin: The Drum Master

 

Game Pass február 2023 kiegészítések

 

Az Atomic Heart az első cím, amelyet bejelentettek a 2023. februári az Xbox Game Pass kínálatában.

 

  • Atomic Heart – 2023. február 21. (konzol, PC, felhő)

 

A Game Pass-t 2023 februárjában elhagyó játékok

 

Hogy helyet csináljunk az új kiegészítéseknek, néhány címnek sajnos el kell hagynia az Xbox Game Pass-t. Íme az összes játék, amely elhagyja a szolgáltatást. Még nem késő egyszer utoljára végigjátszanotok őket, mielőtt eltűnnének.

 

  • Contrast – február 3.
  • Dreamscaper – február 3.
  • Telling Lies – február 3.
  • Besiege – február 10.
  • Edge of Eternity – február 10.
  • Skul: The Hero Slayer – február 10.
  • The Last Kids on Earth and the Staff of Doom – február 10.
  • Infernax – február 10.
  • Total War: Warhammer III – február 17.
  • Wreckfest – február 18.
  • Galactic Civilizations III – február 24.

 

Az Xbox Game Pass 2023. februári bejelentési dátuma

 

Mivel egyelőre csak egy bejelentett játék érkezik az Xbox Game Passra 2023 februárjában, így arra számíthatunk, hogy az Xbox Twitter-oldalán keresztül további játékokat jelentenek be.

Érdemes azt is megjegyezni, hogy nincs konkrét bejelentési dátum az Xbox Game Passra érkező új játékkal kapcsolatban, így érdemes akár az Xbox Game Pass Twitter fiókját, akár ezt az oldalt figyelni, hiszen amint új címeket jelentenek be, tájékoztatunk róla titeket.

Addig is, miért ne néznénk meg az Xbox Game Pass legjobb játékait, vagy nézzük meg, mi került hozzá és mi került el januárban?

 

Xbox Game Pass előfizetői csúcs az előző negyedévben

 

A játék nem volt nagy nyertese a Microsoftnak a 2023-as második negyedévben, de úgy tűnik, hogy a Game Pass program minden veszteséget fedezett. A Microsoft játéküzletágának ez az ágazata látszólag elég jól teljesített, de a 2023. második negyedévre vonatkozó konferenciahívásig nem voltunk tisztában azzal, hogy ez mekkora szerepet játszott benne. Ott Satya Nadella vezérigazgató megosztotta, hogy a Game Pass az előző negyedévben előfizetői csúcsot döntött.

Nadella ezt a rövid megjegyzést a Microsoft 2023. január 24-én tartott, a 2023. második negyedévi eredményeit ismertető konferenciahívás során osztotta meg.

A Microsoft a második negyedévben néhány elmaradást látott a játéküzletágában, többek között a hardvereladások terén, amelyek 13 százalékkal maradtak el az előző negyedévtől. Azonban még ebben a beszámolóban is felvetődött, hogy a Game Pass program sikere és az új előfizetők segítettek ellensúlyozni a veszteségeket. Aztán a hívás során Nadella röviden elárulta, hogy a Game Pass előfizetők száma a Microsoft 2023 második negyedévében érte el a csúcsot.

Forrás: Pure Xbox, Twitter, LevelUp

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu