Xbox Game Pass: egy bombasztikus 2022-es új autóverseny játék ékezik váratlanul a szolgáltatásba!

Több Codemasters versenyjáték is szerepel az Xbox Game Pass-on, de mi a helyzet az F1 22-vel?

 

 

Az F1 22 már 2022 júliusa óta elérhető, de még nem mindenkinek volt lehetősége játszani vele. A Microsoft Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatása lehetővé teszi, hogy havi díj ellenében játszhassunk a Codemasters több címével, köztük a DIRT 5-tel és az F1 2021-gyel. De vajon az F1 22 szerepel a Game Pass-ban?

Ha F1-rajongó vagy, és előfizetsz az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásra, akkor jó hírünk van számodra: Az F1 22 tegnap hivatalosan is megjelent az Xbox Game Pass-on!

A Codemasters megerősítette, hogy az F1 22 március 2-tól elérhető az Xbox Game Pass Ultimate-en az EA Play-en keresztül. A Microsoft tavaly márciusban, néhány hónappal az F1 22 megjelenése előtt adta hozzá az F1 2021-et a Game Passhoz, így az időzítés nem túl meglepő. A cikk írásakor az Game Pass Ultimate előfizetés havi 10,99 fontba kerül, és több mint 100 címhez biztosít hozzáférést PC-n, konzolon és mobilon egyaránt. Az EA Play is benne van az Xbox Game Pass Ultimate-ben, külön költség nélkül.

A PlayStation játékosok sem maradnak ki. Ha előfizetsz az EA Playre, az F1 22 benne van a PlayStation konzolokra szóló előfizetésben.

Ha még nem játszottál az F1 22-vel, akkor itt a tökéletes alkalom, hogy gyakorolj az F1 23 megjelenése előtt.

A Codemasters még nem leplezte le az F1 23-at, de várhatóan április környékén jelentik be.

Ezt követően az F1 23 valószínűleg június végén vagy július elején jelenik meg konzolokra és PC-re. A csapatok már előzetesben bemutatták az autókat, amiket vezetni fogunk, köztük a Red Bull RB19-et és a Mercedes W14-et.

Az F1 22 az F1 Life-hoz hasonló, sutba dobott funkciókkal megosztó volt, így a rajongók remélik, hogy az F1 23 idén nyáron újra a helyes útra tereli a sorozatot. Ezzel együtt igazán kellemes versenyjáték, így ha van Game Pass előfizetésed, érdemes lehet kipróbálnod.

Forrás: True Achievements

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu