Xbox Game Pass: csak nem egy újabb day one-megjelenés érkezik a szolgáltatásra hamarosan?!

Újabb friss indie cím érkezik az Xbox Game Pass-ra, amely megerősítette, hogy 2023 májusára tűzték ki a megjelenési dátumát.

 

 

A hamarosan érkező indie akciójáték, a Ravenlok, amelyről megerősítették, hogy az első napon fog megjelenni az Xbox Game Pass-on, végre megkapta a megjelenési dátumát. A Ravenlok először az Xbox 2022-es nyári bemutatóján derült ki, mint a következő tizenkét hónapon belülre ígért játék, és úgy néz ki, hogy most épp elérte a célját.

A Cococucumber, az olyan játékok mögött álló torontói székhelyű stúdió, mint a Riverbond és az Echo Generation, címe, a Ravenlok egy harmadik személyű akció-RPG, amely egy Alice Csodaországban ihlette fantáziavilágban játszódik, bájos voxel art stílussal.

A Ravenlok csatlakozik a következő hetekben az Xbox Game Pass előfizetők számára érkező rengeteg első napi megjelenéshez.  Ilyenek például a The Last Case of Benedict Fox, valamint az Xbox Minecraft Legends-e és Redfall-ja.

Cococucumber a Twitteren jelentette be a Ravenlok közelgő, május 4-i megjelenési dátumát. Az a tény, hogy az indie cím mindössze két nappal az Xbox nagy, first-party Redfall megjelenése után jön, aggasztó lehet. Azonban a két játék terjedelmében, műfajában és stílusában is jelentősen különbözik. Valószínűleg különböző játékosbázisokat fog vonzani.

A Cococucumber korábbi címeit figyelembe véve a Ravenlok úgy tűnik, hogy a stúdió legismertebb játékainak elemeit ötvözi. A Riverbond egy izometrikus akciójáték volt. Az Echo Generation ellenben egy fordulóalapú RPG. 2019-ben, illetve 2021-ben jelentek meg, és mindegyiknél egyre részletesebb lett a voxel art stílus. Most a Ravenlok a legbonyolultabb voxel-alapú karakterdizájnnal és környezettel büszkélkedhet, amit a Cococucumber valaha is bemutatott. Még néhány nem-voxel 3D-s eszközt is bevetettek. Az Xbox Game Pass előfizetők eddig bőséges 2023-ban részesültek.

Az első nap olyan nagy játékok, mint a Tango Gameworks Hi-Fi Rush, a Team Ninja Wo Long: Fallen Dynasty és a Mundfish Atomic Heart című játéka az elmúlt hónapokban megtisztelte az előfizetéses szolgáltatást.

Idén eddig viszonylag kevés indie játék jelent meg. Mivel annyi blockbuster cím, mint a Hogwarts Legacy nemrég a Resident Evil 4 uralta a korszellemet, a játékosok az elkövetkező hónapokban ismét új indie játékok folyamatos áradatát látják majd. A Ravenlok segíthet, hogy a Game Pass ebben is az élen járjon.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu