A Hogwarts Legacy fejlesztői máris nekiálltak volna egy új játéknak?!

A Hogwarts Legacy elsöprő sikere után az Avalanche Software elkezdett dolgozni a még be nem jelentett következő projektjén.

 

 

Az Avalanche Software a Hogwarts Legacy után a következő nagy címe felé tekint. A hírhedt Harry Potter játék PlayStation 4-es, Xbox One-os és Nintendo Switch-es megjelenése már nagyon közeleg. Ez feltehetőleg a játék újabb sikerhullámához vezet. Az Avalanche Software azonban már gőzerővel dolgozik egy új projekten.

A Hogwarts Legacy PS4-es és Xbox One-os változata május 5-én lesz elérhető, míg a Nintendo Switch megfelelője július 25-én kerül az online és fizikai boltokba.

Sajnos a játék rendezője, Alan Tew korábban úgy nyilatkozott, hogy jelenleg nem terveznek DLC-t, így valószínűbb, hogy az Avalanche Software már egy másik projektre koncentrál.

Ami biztos, hogy az Avalanche Software egy szoftvermérnököt keres a csapatába. Az álláshirdetés a stúdió Hogwarts Legacy-val elért sikereire hivatkozva csalogatja a jelentkezőket. Ám nagyon konkrétan fogalmaz, hogy „egy be nem jelentett AAA konzolos címhez” szeretnének felvenni valakit. A hirdetés többi része nem utal semmi továbbira a projekt jellegét illetően. Csupán felsorolja az elvárt követelményeket egy olyan szoftvermérnöktől, aki megfelel egy olyan kaliberű cégnek, mint az Avalanche. A rajongóknak tehát nincs más dolguk, mint találgatni. Igaz, Alan Tew azt mondta, hogy jelenleg nincsenek tervek DLC-re.

Ám a játékosok megakadtak a megfogalmazáson, remélve, hogy a „jelenleg” azt jelenti, hogy a jövőben lesz helye az Avalanche-nak egy vagy több DLC fejlesztésére.

A hirdetés tehát akár a Hogwarts Legacy DLC-kkel való bővítésére is vonatkozhat. Azonban a játék sikerét figyelembe véve az is lehet, hogy a Warner Bros. már a következő varázslóvilágbeli cím fejlesztését tervezi. A rajongók jó ideje kérik, hogy egy Quidditch DLC-vel bővüljön a játék. A pálya ugyanis már most is jelen van a játékban, és a játékosok szívesen használnák. A harmadik lehetőség, hogy a Warner Bros. egy kicsit pihenteti a varázsvilágot. Egy teljesen más projekt is készülhet, aminek semmi köze a J. K. Rowling univerzumához.

Történelmileg nagyon kevés olyan cég van, amelyik nem használta ki a címének sikerét arra, hogy folytatásokat szüljön. Az Avalanche azonban lehet, hogy megosztja a figyelmét a Hogwarts Legacy és egy más témájú játék között.

Forrás: Avalanche Software

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu